8 juni 2018

Galatasaray Nike trainingsjack en trainingsshirt 2018-2019 in stijl clubkleuren

Galatasaray is afgelopen seizoen kampioen van Turkije geworden en speelt komend seizoen dus weer Champions League. De laatste keer dat de Turkse club aan het kampioenenbal meedeed is alweer drie seizoenen geleden. De club draagt tijdens het betreden van het veld een nieuw trainingsjack dat trots uitstraalt. Daarover straks meer. Vlak na de lancering van het nieuwe thuisshirt voor 2018-2019 is ook het nieuwe anthem trainingsjack gelanceerd door Nike en de club van trainer Fatih Terim. Dit jack wordt niet alleen gedragen tijdens de opkomst op het veld en het afspelen van het Champions League anthem, maar ook tijdens het betreden van het veld voorafgaande aan de wedstrijden in de Turkse Lig en de Turkse beker, de Türkiye Kupası. Check hieronder de details van het nieuwe jack!

Galatasaray anthem trainingsjack 2018-2019

Het nieuwe trainingsjack van Galatasaray voor 2018-2019 is geheel in stijl van de clubkleuren van de Turkse kampioen. Dat geldt overigens voor alle jacks van clubs waarvan Nike kledingsponsor is. Ook clubs als Barcelona, AS Roma, Atletico Madrid en Paris Saint Germain hebben nieuwe trainingsjacks, die in stijl zijn van de clubkleuren. Het nieuwe anthem jack van ''GALA'' is overwegend rood en wordt gekenmerkt door de opvallende taping over de schouders en mouwen van het trainingsjack. Deze strip is donker geel en bevat dunne, flitsende strepen. Hierdoor vallen de spelers van Galatasaray direct op wanneer zij het veld betreden. De anthem jacks, welke vroeger door het leven gingen als N98 jacks, hebben een geheel nieuwe hals. De hoge hals is namelijk ingeruild voor een wat modernere baseball collar. Deze baseball kraag heeft de vorm van een v. Op de borst staan de logo's van Nike en de club uit Istanbul. Het Amerikaanse sportmerk en Galatasaray hebben sinds 2011 een samenwerking. Dit jaar staat de naam van de club niet op de achterkant van het jack. Qua materialen en technieken is er weinig veranderd. De mouwen zijn raglanmouwen en het anthem trainingsjack is aan de zijkanten uitgerust met twee zakken met een rits. De jacks bestaan geheel uit polyester.

Galatasaray trainingsshirt 2018-2019

Galatasaray en Nike hebben dit jaar ook weer een nieuw trainingsshirt uitgebracht. Dit shirt is geïnspireerd door het Vapor template van Nike. De kleuren van dit shirt zijn contrasterend aan die van het jack. De basiskleur van het shirt is namelijk geel en de taping over de schouders en mouwen is juist rood. De trainingsshirts bevatten een ronde hals en de swoosh van Nike en het embleem van de in 1905 opgerichte club prijken op de borst. Zoals alle trainingskleding van Nike zijn ook deze items uitgerust met de Dri Fit technologie van het merk.

Check hieronder de foto's van de nieuwe items uit de trainingslijn van Galatasaray. Het jack en het shirt worden vanaf nu gedragen door spelers als Gomis, Nagatomo, Belhanda, Inan, Aziz, Feghouli en nog meer sterren. Check ook het nieuwe thuisshirt voor 2018-2019.

Galatasaray trainingsjack en shirt bestellen

Het jack en het trainingsshirt van Galatasaray kan je per direct bestellen in de onderstaande webshops. Dit kan in de maten S, M, L, XL en XXL. De prijs van het trainingsjack is € 79,95 en van het shirt is de prijs € 44,95. Wil je andere producten van de club bestellen? Check dan ook het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Bestel het Galatasaray jack en shirt in deze officiële SHOP

of deze winkel!