Galatasaray Europa warming-up shirt 2019-2020 uitgelekt

Galatasaray krijgt komend seizoen een opvallend nieuw warming-up shirt. Het design van het nieuwe Europa warming-up shirt lekte namelijk via onze collega's van footyheadlines uit. Dit warming-up shirt wordt door ''Gala'' gedragen tijdens de warming-up ter voorbereiding op de Europese wedstrijden gedurende 2019-2020. Op het moment van schrijven staat de club op een tweede plaats in Turkije, wat hoe dan ook recht geeft op een ticket in Europa.

Galatasaray warming-up shirt 2019-2020

Het warming-up shirt van Galatasaray is onderdeel van de collectie rondom het 3e tenue van de club. In het 3e shirt speelt de Turkse club met name de uitwedstrijden in Europa. Kenmerkend aan de collectie rondom het 3e shirt is dat deze een ander logo van Nike bevat. De rechter borst bevat namelijk het Nike Sportswear logo. Nike herintroduceert dit logo vanaf komende zomer weer op de voetbalshirts en tenues van verschillende clubs. De laatste keer dat de tenues van Nike het Sportswear logo hadden was in 1995. Het sportswear logo is niets anders dan een combinatie van de swoosh en het woordmerk van het Amerikaanse sportmerk. Verder lijkt het nieuwe Galatasaray warming-up shirt ook een echt jaren '90 design te hebben. Dit betekent dat het shirt een all-over print bevat. De print bestaat uit geometrische vormen van driehoeken en een splash print in het rood en wit. Het shirt is bovendien uitgerust met een ronde hals. De linker borst bevat het logo van de club, inclsuief vier gele sterren, die verwijzen naar de gewonnen kampioenschappen. Bij dit tenue lanceren Nike en de club waarschijnlijk een bijbehorend voetbalbroekje. Dit short heeft naar verluid dezelfde kleuren als het trainingsshirt van Galatasaray. Het shirt heeft overigens hetzelfde design als het Inter Milan warming-up shirt voor 2019-2020.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van hoe het shirt van de Turkse club er mogelijk uit gaat zien. Dit shirt wordt pas medio augustus/september 2019 officieel bekend gemaakt. Vanaf dan wordt het gedragen door spelers als Diagne, Belhanda, Muslera, Mitroglou, Feghouli, Luyindama en andere sterspelers.

Galatasaray warming-up shirt kopen

Het nieuwe Galatasaray pré match top voor 2019-2020 kun je dus pas vanaf deze zomer bestellen. Het shirt heeft voor volwassenen een prijs van € 54,95 en voor kinderen is het shirt € 49,95. In de onderstaande shops vind je ook goedkopere Galatasaray producten. Inclusief de mogelijkheid tot officiële bedrukking

Bestel je Galatasaray shirt in deze SHOP (inclusief goedkope t-shirts en een hoodie)

of deze winkel