15 maart 2019

Inter Milan Europa warming-up shirt 2019-2020 uitgelekt

We hebben weer een bevestiging dat de nieuwe Champions League collectie van Nike voor 2019-2020 het Sportswear logo van het Amerikaanse sportmerk bevat. Vandaag lekte namelijk het design van het nieuwe Inter Milan Champions League warming-up shirt voor 2019-2020 uit. Wanneer Internazionale zich plaatst voor Europees voetbal, dan draagt de Nerazzurri dit shirt tijdens de warming-up ter voorbereiding op de Europese wedstrijden tijdens het seizoen 2019-2021. Benieuwd naar het design? Check!

Geel/zwart Inter Milan trainingsshirt 2019-2020

Het nieuwe warming-up shirt van Inter Milan heeft een echt jaren '90 design. Dit design moeten we dan ook in de tijdsgeest van twintig tot dertig jaar geleden zien. In deze periode hadden veel voetbalshirts een opvallende all-over graphic print. Dit was ook de periode waarin het Sportswear logo nog tenues van Nike stond. In 1995 werd door Nike afscheid genomen van dit logo op voetbalshirts, maar vanaf komend seizoen keert het Sportswear logo dus weer helemaal terug. Het Sportswear logo van Nike is niets anders dan een combinatie van de swoosh en het woordmerk van Nike. De print op het Internazionale warming-up shirt lijkt op de contouren van het logo van de club en bestaat uit een print van zigzag strepen met andere geometrische vormen en subtiele splash details. Op het midden van het warming-up shirt staat het logo van Pirelli in een geel blok. Het blok refereert ook aan de Inter Milan tenues van de jaren '90. Destijds stond er nog een blok om het logo van de bandenfabrikant. Het shirt bevat verder een ronde hals en de all-over graphic print is ook aanwezig op de achterkant van het tenue.

Het warming-up tenue van Internazionale wordt waarschijnlijk compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met gele accenten. Het duurt overigens nog even voordat dit shirt ook daadwerkelijk door Nike en Inter uitgebracht wordt. Medio augustus wordt traditioneel pas de collectie rondom het 3e shirt officieel gemaakt. Dan hebben we weer nieuws! Check ook het opvallende Inter Milan X Nike mashup voetbalshirt!

Inter Milan trainingskleding kopen

Dit Inter Milan warming-up shirt voor 2019-2020 kun je dus pas vanaf augustus 2019 kopen. Het shirt heeft voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) een prijs van € 54,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) een prijs van € 49,95. Check ook andere Inter Milan producten in het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering.

Bestel je Inter Milan voetbalshirt in deze SHOP

of deze SHOP!