25 augustus 2015

Fulham voetbalshirts 2015-2016

De nieuwe voetbalshirts van de Engelse club Fulham zijn inmiddels ook officieel gelanceerd door kledingsponsor Adidas en de Engelse club. In deze voetbalshirts speelt de Londense club de Championship, League Cup en FA Cup wedstrijden gedurende 2015-2016. Thuishaven van de club is Craven Cottage. Fulham eindigde vorig seizoen op een zeventiende plek, waardoor het dit seizoen opnieuw uitkomt op het tweede niveau van Engeland. De club heeft tegelijkertijd het nieuwe thuisshirt en uitshirt officieel gelanceerd.

Fulham thuisshirt 2015-2016

Het Fulham thuisshirt 2015-2016 is zoals altijd overwegend wit met zwarte details. Het shirt is dit seizoen gebaseerd op het shirt van 1975. Destijds behaalde de club de FA Cup finale, maar verloor deze met West Ham United met 2-0. De zwarte details komen terug in de klassieke polo kraag en in de Adidas strepen over de schouders en mouwen. De rechter borst bevat het logo van Adidas in het zwarte en de andere borst bevat het logo van de Engelse club. VisitFlorida is vanaf dit seizoen shirtsponsor van de Engelse club en staat in het blauw op het midden van het voetbalshirt. De achterkant bevat aan de onderkant een zwarte band. Het nieuwe Fulham thuistenue wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje met een witte band aan de achterkant. De kousen van het nieuwe Fulham tenue zijn zwart/wit gestreept.

Fulham uitshirt 2015-2016

Het nieuwe Fulham uitshirt 2015-2016 wordt gekenmerkt door het half bij half design. De rechterkant van het shirt is geel en de linkerkant van het Fulham voetbalshirt is zwart. Verder is het voetbalshirt geel met zwarte details. De zwarte details komen terug in de ronde hals, in de band aan de onderkant van de mouwen en in de band aan de onderkant van het shirt. Ook de Adidas trademark strepen over de schouders en mouwen zijn zwart. De logo's van Fulham, Adidas en de shirtsponsor staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het nieuwe uittenue van Fulham wordt gecompleteerd door een geel voetbalbroekje met zwarte details. De kousen van het nieuwe uittenue zijn geel/zwart gestreept. Check hieronder de foto's van de nieuwe Fulham voetbalshirts 2015-2016!

De nieuwe Fulham voetbalshirts kan je vooralsnog alleen kopen in de online shop van Fulham. Als deze ergens te koop zijn, vind je ze ook in het overzicht hiernaast of hieronder. Alle andere nieuwe voetbalshirts van Premier League en Championship clubs voor 2015-2016 kan je kopen bij Subside Sports!

Koop het hier... en deel hieronder je mening!

Fulham -thuisshirt -2015-2016
Fulham -uitshirt -2015-2016