4 augustus 2016

Fulham uitshirt 2016-2017

Het nieuwe Fulham uitshirt voor het seizoen 2016-2017 is vandaag officieel bekend gemaakt door de Engelse club en kledingsponsor Adidas. Adidas en Fulham hebben sinds 2013 een contract met betrekking tot de teamkleding van de club uit London. Dit uitshirt zal door de spelers van Fulham FC gedragen worden tijdens de Championship, FA Cup en League Cup uitwedstrijden. Tijdens het seizoen 2015-2016 werd de club uit Londen 20ste in de Championship en wist zich daardoor net aan te handhaven voor wederom een seizoen in de Championship. Met onder andere Scott Parker, Matt Smith en Tom Cairney in de selectie van Fulham zal de club proberen te promoveren naar het hoogste niveau in Engeland.

Fulham FC uit shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe Fulham uitshirt voor 2016-2017 heeft precies hetzelfde design als het thuisshirt van The Whites. Het uitshirt voor dit seizoen is overwegend rood van kleur en heeft enkele zwarte, witte en grijze details. Het midden van de borst bevat een grijze horizontale baan. De bovenste baan is aan de rechterkant licht grijs en wordt naar de andere kant steeds iets donkerder. De baan eronder is juist donker aan de rechterkant en wordt lichter van kleur naar de andere kant. Deze banen zijn geinspireerd door de twee donkere banen in het logo van Fulham. De grijze baan is afgewerkt met een dun wit lijntje aan de boven- en onderkant. De v-hals is voor de helft wit en voor de helft zwart. De 3 Adidas strepen welke de schouders van het uitshirt versieren zijn ook zwart. De linkerborst is voorzien met het wapen van Fulham met de letters FFC. De rechterborst wordt bekleed met het Adidas logo. Onder de grijze baan is in het wit hoofdsponsor VISITFLORIDA geplaatst. Het rode Fulham uitshirt beschikt over de ClimaCool® technologie om vocht van het lichaam op te ontnemen en te zorgen voor meer comfort. Het Fulham uit tenue voor 2016-2017 wordt gecomplementeerd door een wit broekje en zwarte voetbalkousen. Het broekje heeft aan de zijkanten de bekende Adidas strepen. Aan de onderkant wordt het broekje versierd met een dikke zwarte baan. Het witte broekje bevat het logo van Fulham op de rechterpijp en dat van Adidas op de linker. De zwarte kousen zijn aan de bovenkant voorzien van drie grijze Adidas strepen en het logo van de Duitse kledingsponsor is op de voorkant te zien.

Fulham FC shirt kopen

De voetbalshirts van Fulham kan je vanaf nukopen in de onderstaande shop. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 84,95 en voor kinderen € 69,95. Check daar ook de  andere voetbalshirts van de Championship teams of check het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Inclusief officiële bedrukking van alle sterspelers of een eigen naam en nummer. 

Koop het nieuwe Fulham shirt in deze officiële STORE

of in deze shop!

Fulham -uitshirt -2016-2017

Fulham -uittenue -2016-2017