22 juli 2016

Fulham thuisshirt 2016-2017

Het nieuwe thuisshirt van de Engelse voetbalclub Fulham is inmiddels officieel bekend gemaakt door kledingsponsor Adidas en Fulham. Sinds 2013 heeft Fulham met Adidas een contract betreffende de kleding van de club. Head of Retail Matt Jeffrey geeft aan dat Fulham FC een grote mate van controle heeft over het design van het shirt. Vanuit verschillende afdelingen binnen de club komen er ideeën en suggesties over hoe het shirt er uit moet komen te zien. Eventuele belangrijke momenten en tenues uit de geschiedenis hebben invloed op dit proces, evenals de trends van dit moment. Met deze informatie komt Adidas met 2 of 3 suggesties. De club beslist welke design ze willen en dit wordt voorgedragen aan de raad van bestuur van de club.

Fulham FC thuis shirt en tenue 2016-2017

In dit thuisshirt speelt de Londense club de Championship, League Cup en FA Cup thuiswedstrijden gedurende het seizoen 2016-2017. Thuishaven van The Whites is het legendarsiche Craven Cottage. Fulham werd het afgelopen seizoen 20ste in Championship, het tweede niveau van Engeland. Fulham Football Club is opgericht in 1879. Enkele bekende spelers uit de selectie van Fulham FC zijn, Scott Parker, Matt Smith en Tom Cairney. Het Fulham FC thuisshirt voor 2016-2017 is uiteraard overwegend wit van kleur. De bijnaam van de club luidt dan ook 'The Whites'. In twee verschillende rode kleuren loopt over de borst horizontaal een brede baan. Deze baan is geinspireerd door het rood uit het embleem van Fulham. De v-hals is voor de helft zwart, evenals de 3 Adidas strepen die de schouders versieren. De linkerborst is voorzien van wapen van Fulham met de letters FFC. De rechterborst wordt bekleed met het Adidas logo. Onder de rode baan is in het lichtblauw hoofdsponsor VISITFLORIDA geplaatst. Het Fulham thuisshirt beschikt over de ClimaCool® technologie om vocht van het lichaam op te ontnemen en te zorgen voor meer comfort. Het Fulham thuis tenue 2016-2017 wordt gecomplementeerd door een zwart voetbalbroekje en witte kousen. Het broekje heeft aan de zijkanten de bekende 3 strepen van Adidas. Aan de onderkant wordt het broekje versiert met een dikke witte. Het zwarte broekje bevat het logo van Fulham op de rechterpijp en dat van Adidas op de linker. De witte kousen zijn aan de bovenkant voorzien van drie rode Adidas strepen en het logo van de Duitse kledingsponsor is op de voorkant te zien. Fulham FC zal in dit thuisshirt de punten op Cravan Cottage moeten zien te houden. Check ook het nieuwe Fulham uitshirt voor 2016-2017.

Fulham FC shirt kopen

De voetbalshirts van Fulham kan je vanaf nukopen in de onderstaande shop. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 84,95 en voor kinderen € 69,95. Check daar ook de  andere voetbalshirts van de Championship teams of check het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Inclusief officiële bedrukking van alle sterspelers of een eigen naam en nummer. 

Koop het nieuwe Fulham shirt in deze officiële STORE

of in deze shop!


Fulham -thuistenue -2016-2017