19 oktober 2017

Fulham en adidas verlengen contract tot 2023

Adidas en Fulham FC hebben het contract verlengd. Dit maakten het Duitse sportmerk en de 138 jarige club deze week bekend. Het contract werd voor onbepaalde tijd verlengd. Adidas en Fulham FC hebben inmiddels een lange geschiedenis met elkaar. In de periode 1977-1981 was adidas al kledingsponsor van de Londense club en twintig jaar na het eerste contract gingen beide clubs opnieuw een partnership aan, die tot 2003 duurde. In 2013 werd de draad weer opgepakt en nu is dus de intentie uitgesproken om samen nog langer door te gaan.

Dat strookt ook geheel met de ambities die de club heeft. Nadat de club van manager Jokanovic promotie naar de Premier League op een haar na mistte, wordt er de komende jaren alles aan gedaan om weer terug te komen op het hoogste niveau. Tegelijkertijd met de bekendmaking van het verlengen van de samenwerking vond de opening van nieuwe fanshop op Craven Cottage plaats. Deze nieuwe fanshop is gesitueerd in de Johnny Hanes Stand en bevat ook design elementen van in 1905 gebouwde stadion. Uiteraard hebben we ook een reactie van de kant van Fulham en adidas. Casper Stylsvig van Fulham geeft de volgende reactie: ''We hebben een succesvol partnership met adidas opgebouwd de laatste jaren en we zijn blij dat de samenwerking nu verlengd wordt. Adidas is een prestigieus merk, die voor kwaliteit staat. We delen dezelfde waarden om succes te behalen en hebben hetzelfde doel. Gavin Thomson van adidas is het hiermee eens: ''Het verlengen van het contract met Fulham FC was een simpele beslissing voor ons. De club vertrouwd op haar rijke en unieke historie als één van Londens oudste voetbalclubs en kijkt uit naar de toekomst, waarbij wij een grote rol in gaan spelen.''

Tot zover de positieve reacties van beide kanten. Wil je merchandising van Fulham FC kopen? Check het dan onder andere in deze SHOP of in het overzicht met beschikbare producten hiernaast. Directe levering!