Frankrijk vrouwen voetbalshirts 2022-2023

De Franse voetbalbond en kledingsponsor Nike hebben vandaag de nieuwe Frankrijk vrouwen voetbalshirts 2022-2023 gepresenteerd. Deze tenues worden door ''Les Bleues'' gedragen tijdens het EK vrouwenvoetbal 2022 en in een aantal kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2023. In de poulefase van Euro 2022 speelt het Frans vrouwenvoetbalelftal in poule D tegen Italië, België en Ijsland. Nike is weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de Frankrijk vrouwen voetbalshirts. Het Amerikaanse sportmerk is sinds 2011 de kledingsponsor van alle vertegenwoordigende elftallen. Deze nieuwe tenues worden overigens niet door het mannenelftal van Frankrijk gedragen.

Frankrijk vrouwen thuisshirt 2022-2023

Het Frankrijk vrouwen thuisshirt 2022-2023 heeft een opvallend design. Het blauwe voetbalshirt bevat namelijk een all-over print van iconische patronen, die verwijzen naar de neoklassieke kunst en architectuur. Daarnaast is het tenue uitgerust met rode accenten. De achterkant van de hals bevat een rode band en ook de taping aan de zijkanten van het voetbalshirt is rood. In deze taping is de bijnaam van het nationale elftal verwerkt: Les Bleues. Het Frankrijk dames voetbalshirt is verder voorzien van verschillende details. Aan de onderkant van de linkermouw bevindt zich een label in de kleuren van de Franse vlag: blauw/wit/rood. De binnenkant van de hals bevat een graphic met daarin het motto van het Franse voetbalelftal: Nos differences, nous unissent. De graphic rondom deze tekst heeft de vorm van de contouren van Frankrijk. De rechterborst van het Frankrijk dames voetbalshirt bevat de swoosh van Nike in het wit en de linkerborst bevat de badge van de Franse voetbalbond, de FFF (Fédération Française de Football). Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje met aan de zijkanten een rode taping. De kousen zijn volledig rood. 

Frankrijk vrouwen uitshirt 2022-2023

Het Frankrijk vrouwen uitshirt 2022-2023 heeft een iets eenvoudiger design, maar wel een opvallende kleurencombinatie. Het voetbalshirt is wit en wordt gekenmerkt door de roze details. De zijkanten van het voetbalshirt bevatten een roze (door Nike ''Pink Glaze'' genoemd) taping met daarin een all-over print. Dit betreft dezelfde print als op het thuisshirt. Het Frankrijk dames uitshirt bevat verder een ronde hals en op de borst staan de logo's van de FFF en Nike. Het logo van de FFF is ook overwegend roze. Het uittenue heeft dezelfde details als het thuisshirt. De onderkant van de linkermouw bevat een label van de Franse vlag en de binnenkant van de hals bevat het motto van het nationale team. Het Frankrijk dames uittenue 2022-2023 wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten een roze taping. De kousen zijn roze en bevatten in het navy blauw het Nike logo en de initialen van de voetbalbond: FFF.

De Frankrijk vrouwen voetbalshirts 2022-2023 zijn uitgerust met de nieuwste performance technologieën van Nike. De authentic voetbalshirts bevatten de Nike Dri Fit ADV technologie en de stadium/replica voetbalshirts de Nike Dri Fit technologie. Beide systemen zijn in de stof van de voetbalshirts verwerkt en zorgen voor de afvoer van vocht en voor ventilatie. De authentic voetbalshirts zijn de tenues die ook echt door de speelsters gedragen worden. Deze zijn lichter, vallen iets getailleerder en bevatten extra ventilatiezones.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Frankrijk dames voetbalshirts 2022-2023, die vanaf nu gedragen worden door speelsters als Katoto, Palis, Diani, Renard, Karchaoui en andere speelsters van Les Bleues.

Frankrijk dames voetbalshirt bestellen

De Nike Frankrijk dames voetbalshirts kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL) zijn de replica voetbalshirts € 89,95. Het Vapor Match voetbalshirt is € 139,95 en is alleen voor volwassenen beschikbaar. Voor kinderen (maten 122, 128, 140, 152, 164 en 176) is het voetbalshirt € 69,95. De broekjes zijn beschikbaar vanaf € 34,95 en de kousen zijn € 17,95. Check ook andere Frankrijk producten in deze winkels.

Bestel de nieuwe Frankrijk voetbalshirts direct in de officiële NIKE SHOP!

of deze winkel! 

Frankrijk vrouwen voetbalshirt 2022-2023

Frankrijk vrouwen uitshirt 2022-2023

Frankrijk dames voetbalshirt EK 2022

Frankrijk uitshirt vrouwen 2022-2023