Frankrijk trainingspak 2022-2023

Het nieuwe Frankrijk WK 2022 trainingspak is vorige week officieel gepresenteerd door de Franse voetbalbond en kledingsponsor Nike. Dit trainingspak draagt ''Les Bleus'' tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de WK 2022 wedstrijden en ook in de voorbereiding op de kwalificatie- en oefenwedstrijden voor het EK van 2024 in de periode 2022-2023. Het Frankrijk trainingspak bestaat opnieuw uit een training sweater en trainingsbroek. Beide items zijn gebaseerd op het Nike Strike template. Dit template gebruikt het Amerikaanse sportmerk voor alle trainingspakken van de landen waarvan het kledingsponsor is.

Frankrijk training sweater 2022-2023

Het Frankrijk trainingspak 2022-2023 is in stijl van de kleuren van de het Frankrijk WK 2022 voetbalshirt. Het trainingspak is namelijk geheel donkerblauw met gouden accenten. De Frankrijk training sweater bevat aan de onderkant van de mouwen een patroon van blauwe golven, ruiten en andere geometrische vormen. Dit design is kenmerkend voor het Strike template van Nike. De gouden accenten komen terug in de logo's van Nike en de Franse voetbalbond op de borst. De rechterborst bevat de swoosh van Nike en de andere borst het logo van de Franse voetbalbond, inlcusief twee gouden sterren. Deze sterren verwijzen naar de gewonnen WK's van 1998 en 2018. De Frankrijk training sweater heeft verder de bekende functionele kenmerken. De training sweater is uitgerust met een semi-hoge hals met een (verborgen) rits tot de borst. De mouwen bevatten aan de onderkant duimgaten. Wanneer je je duimen hier doorheen doet, valt de training sweater nog meer getailleerd. Het materiaal van de training sweater betreft al een elastisch materiaal: 91% polyester en 9% elastaan. Kenmerkend aan dit materiaal is dat het zich perfect vormt naar het lichaam. De achterkant van de Frankrijk training sweater is iets langer, voor de optimale bescherming. De Frankrijk training sweater is ook in het wit beschikbaar. De witte training sweater wordt vooral door de technische staf van ''Les Bleus'' gedragen.

Frankrijk trainingsbroek 2022-2023

De trainingsbroek van het Frankrijk trainingspak 2022-2023 heeft dezelde kleurencombinatie. De trainingsbroek bevat aan de onderkant hetzelfde patroon als op de mouwen van de Frankrijk training sweater. Op de Frankrijk trainingsbroek 2022-2023 staan de logo's van Nike en de Franse voetbalbond in het goud. De trainingsbroek heeft verder de volgende kenmerken:

  • De bovenkant van de Frankrijk trainingsbroek is uitgerust met de Nike FlyVent tailleband. Met deze band kun je zelf naar wens de pasvorm verstellen.

  • De zijkanten van de trainingsbroek zijn uitgerust met zakken met ritsen om spullen in op te bergen.

  • De trainingsbroek is gemaakt van hetzelfde materiaal als de training sweater en heeft een taps toelopend design. Dit betekent dat de Frankrijk trainingsbroek vooral strak valt rondom de kuiten en enkels.

  • De onderkant van de broekspijpen bevatten enkelritsen, waardoor je deze trainingsbroek nog makkelijker aan en uit kunt doen over je sneakers en voetbalschoenen.

  • Het gehele Frankrijk trainingspak is uitgerust met de Nike Dri Fit technologie. Dit systeem is in de stof van het trainingspak verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

De spelers dragen ook dit jaar weer de Elite versie van het trainingspak. Dit trainingspak heeft een iets andere structuur, omdat het extra ventilatiezones bevat. Bovendien hebben deze trainingspakken een nog meer gestroomlijnde pasvorm.

Het trainingspak voor kinderen kun je ook bestellen met een trainingsjack met een capuchon. Dit trainingspak heeft verder dezelfde kenmerken als in dit artikel besproken.

Frankrijk trainingspak bestellen

Het Nike Frankrijk trainingspak 2022-2023 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL en XXL) is de training sweater € 64,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) € 54,95. De trainingsbroeken hebben dezelfde prijzen. Het trainingspak met trainingsjack voor kinderen bestel je vanaf € 99,95. Check ook andere Frankrijk trainingskleding in deze winkels. Directe levering!

Bestel het Frankrijk trainingspak direct in de officiële NIKE SHOP!

of deze winkel! 

of deze fanshop!

Frankrijk trainingspak 2022-2023

Frankrijk trainingspak 2022-2023

Wit Frankrijk trainingspak 2022-2023