27 maart 2016

Frankrijk trainingspak 2016-2017

Het nieuwe Frankrijk trainingspak voor het EK van 2016 is ook officieel bekend gemaakt door Nike en de FFF. De Franse voetbalbond en Nike hebben verschillende versies van het Frankrijk trainingspak gelanceerd. De designs van deze nieuwe pakken zullen we hieronder bespreken. De nieuwste trainingspakken van Frankrijk worden gedragen door de spelers tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Euro 2016 wedstrijden in eigen land en tijdens de trainingen voorafgaande aan de WK kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2018 gedurende de periode 2016-2017. De FFF en Nike hebben zowel een trainingspak met een drill zip top gelanceerd, als een trainingspak met een trainingsjack. Van het pak met de zip top is er zelfs een authentic versie gelanceerd voor de verkoop. We bespreken ook nog eens waar je de nieuwste pakken van Frankrijk kunt kopen, te beginnen met het zip trainingspak van het land.

Frankrijk zip drill top trainingspak 2016-2017

Het trainingspak welke door de spelers van Frankrijk tijdens trainingen en de warming-up voorafgaande aan de Euro 2016 wedstrijden en de WK kwalificatiewedstrijden wordt gedragen is het trainingspak, welke bestaat uit de drill op zip training sweater en de strakke trainingsbroek. Dit pak is geheel in stijl van de Franse kleuren. De zip top is overwegend navy blauw en is uitgerust met een hoge hals, welke een rits bevat tot het midden van de borst. Over de mouwen loopt een helder blauwe strip. De linker borst is uitgerust met het logo van de Franse voetbalbond Fédération Française de Football (FFF) en de andere borst bevat de swoosh van Nike, welke sinds 2011 kledingsponsor is van het nationale elftal. Boven het logo van de FFF, welke gekenmerkt wordt door de haan, staat een ster. Deze ster verwijst naar het gewonnen WK van 1998. Dit trainingspak wordt gecompleteerd door een strakke navy blauwe trainingsbroek met aan de zijkant twee zakken en ook de logo's van de voetbalbond en de Amerikaanse kledingsponsor op de broek. De zijkanten van deze broek bevat een helder blauwe strip en de onderkant van de trainingsbroek is gemaakt van een elastisch materiaal, waardoor de broek zicht vormt naar de kuiten en de enkels, zodat deze strak valt. Van dit pak is ook een authentic versie gelanceerd. Dit pak is uitgerust met het AeroSwift systeem. Meer over dit revolutionaire systeem vind je hieronder. De authentic versie van het trainingspak is de versie die de spelers ook echt dragen. Naast dit pak hebben Nike en de Franse voetbalbond nog een ander pak gelanceerd.

Frankrijk trainingspak Euro 2016

Het andere Frankrijk trainingspak voor 2016-2017 heeft vrijwel hetzelfde design als het andere pak, maar bestaat uit een trainingsjack en een broek. Dit trainingsjack is ook geheel navy blauw met een blauwe strip over de mouwen en schouders. De logo's van de FFF en Nike staan op dezelfde plek als op de sweater van het andere pak. Dit jack is ook uitgerust met twee zakken en een rits. Dit pak wordt gecompleteerd door een navy blauwe trainingsbroek met aan de zijkanten een blauwe strip en ook deze broeken bevatten de logo's van de FFF en Nike. Alle Nike trainingspakken bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technologie. Deze technologie zorgt voor verkoeling, ventilatie en afvoer van vocht, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check hieronder waar je de pakken kunt kopen, die gedragen worden door sterren als Matuidi, Pogba, Martial, Benzema, Ribery, Evra en nog meer sterspelers.

Frankrijk trainingspak kopen

Het nieuwe Frankrijk trainingspak voor Euro 2016 kan je per direct kopen in de onderstaande shops voor zowel volwassenen als voor kinderen. De prijs van het zip pak van Frankrijk is ongeveer € 125,- voor volwassenen en € 110,- voor kinderen. De prijs van het trainingspak met het jack is € 110,- voor volwassenen en € 100,- voor kinderen. De authentic versie van de pakken zijn alleen gelanceerd voor volwassenen en zijn ongeveer € 210. Dit zijn de pakken die ook echt door de spelers gedragen worden. Wil je andere Frankrijk producten kopen? Check dan ook het overzicht met beschikbare producten hieronder of hiernaast. Directe levering en gratis verzending.

Koop het nieuwe Frankrijk trainingspak in deze officiële shop

of in de officiële
Nike shop van Leus Bleus

of hier!

 


Frankrijk -drill -top -2016-2017

Frankrijk -trainingsbroek -2016-2017


Frankrijk -trainingspak -2016-2017