Frankrijk tech fleece joggingpak 2018-2019

Het Amerikaanse sportmerk Nike heeft afgelopen maand vele nieuwe voetbalshirts gelanceerd voor het WK 2018 in Rusland. Nike is onder anderen kledingsponsor van het Europese topland Frankrijk. De shirts van ‘Les Bleus’ zien er weer erg flitsend uit en ook de trainingspakken van de Franse selectie zijn door Nike uitgegeven. Deze kleren worden natuurlijk gedragen tijdens voorbereidingen op de wedstrijden en tijdens de wedstrijden zelf. Griezmann, Mbappe, Pogba en hun teamgenoten moeten natuurlijk ook buiten het veld in stijl gekleed zijn. Voor deze momenten heeft Nike een speciale off-pitch lijn gelanceerd. Onder deze lijn valt ook een joggingpak. In dit pak kunnen de spelers lekker relaxen en zich optimaal voorbereiden op de wedstrijden in Rusland. Deze ontspanning kunnen de spelers van het Franse elftal waarschijnlijk ook goed gebruiken, want in Rusland nemen ze het op tegen Australië, Peru en Denemarken. Deze wedstrijden worden gespeeld in poule C. Ben jij nieuwsgierig naar het tech fleece trainingspak van Frankrijk? Check de details hieronder!

Frankrijk tech fleece joggingpak 2018-2019

In het begin van 2018 zijn door Nike verschillende trainingspakken gelanceerd van de Europese topteams. Onder anderen FC Barcelona, Atletico Madrid, PSG, Chelsea en Manchester City hebben een tech fleece trainingspak kunnen toevoegen aan de collectie. Dit is goed bevallen en ondertussen heeft het Amerikaanse merk ook verschillende landenteams voorzien van een tech fleece trainingspak. Het trainingspak van Frankrijk is donkerblauw

van kleur. Het off-pitch trainingspak van Frankrijk bestaat uit twee delen. Het pak is uitgerust met zowel een joggingbroek als een tech fleece trainingsjack. In een joggingpak is het erg belangrijk om lekker te kunnen relaxen. Hierom is het trainingspak van Frankrijk uitgerust met een capuchon. Hierin kun je lekker wegduiken wanneer je voetbal aan het kijken bent op de bank. Aan de zijkant van het trainingsjack zitten erg diepe zakken. Hier kun je je handen in wegstoppen als je lekker aan het relaxen bent. Ook zijn deze zakken erg handig tegen de kou. Het jack is namelijk gemaakt van een combinatie van katoen (66%) en polyester (34%). Door deze combinatie blijf je lekker warm. Buiten de warmte zorgt het ook voor een perfect comfort waarin jij lekker kan chillen. Een bekende techniek in de voetbalshirts van Nike zijn de Raglanmouwen. Met deze mouwen kun je je vrijer bewegen. De mouwen bewegen soepeler mee met de bewegingen van je arm. Deze techniek is ook gebruikt in het trainingsjack van Frankrijk. Zoals hierboven ook al genoemd, is het jack ook uitgerust met een capuchon. Deze capuchon heeft touwtjes. Met deze touwtjes is het mogelijk om de pasvorm van het jack aan te passen. Dit verbetert de fit. De rits van het tech fleece pak is zwart. Op de voorkant van het shirt is een chevron te zien. Deze baan op de voorkant van het shirt is niet onbekend voor de trouwe Nike volgers. Het tech fleece jack is namelijk gebaseerd op de windrunners van Nike uit de jaren ’70. Deze windrunners zijn niet meer weg te denken uit de collectie van Nike. Een tech fleece jack zit het lekkerst wanneer hij perfect aansluit om je lichaam. Hiervoor is het trainingsjack uitgerust met een zwarte band aan de onderkant. Deze zorgt ervoor dat het jack strak om je lichaam blijft zitten. Op de rechterkant van de borst is het logo van Nike te vinden. Op de linkerkant van de borst is het logo van de Franse voetbalbond te vinden. Frankrijk heeft natuurlijk een rijke geschiedenis op het WK. Tijdens het WK in 1998, in het eigen land, behaalde de Franse selectie hun beste resultaat ooit. Ze werden Wereldkampioen voor het thuispubliek.

Het tech fleece pak van Frankrijk heeft niet alleen een trainingsjack. Het andere onderdeel van dit pak is de joggingbroek. Voor het comfort zijn aan de broek dezelfde eigenschappen toegevoegd als aan het jack. Ook bij deze broek is er een combinatie gebruikt van katoen en polyester. Deze zorgt voor het perfecte comfort. Bij de joggingbroek is gebruik gemaakt van een toelopende pasvorm. Dit betekent dat Nike ervoor gekozen heeft om de broek rond de enkels en kuiten lekker strak te laten zitten. Door deze fit kun je jezelf veel vrijer bewegen. De joggingbroek van Frankrijk is ook uitgerust met zakken. Er zijn niet vaak trainingspakken waar de zakken zijn uitgerust met een rits. Deze trainingsbroek heeft dit wel! Sterker nog de rits is wel aanwezig, maar is niet te zien. Ook de bekende swoosh staat natuurlijk op de broek. Deze staat aan de zijkant van de joggingsbroek. Ook het logo van de Franse voetbalbond komt terug op de broek. Aan de bovenkant van de broek zit een tailleband. Deze zorgt ervoor dat je de fit van de broek naar eigen wens kan aanpassen.

Frankrijk tech fleece joggingpak kopen

Ben jij fan van de Portugezen of ben je fan enkel fan van Pogba of Griezmann dan is dit trainingspak echt iets voor jou. Aarzel niet en bestel je trainingspak in de officiële NIKE SHOP

. Het joggingpak is op dit moment alleen te bestellen voor Volwassenen. Dit kan in de maten S, M, L, XL, XXL. De prijs van het trainingspak is € 210,-. Het is ook mogelijk om het trainingspak los te bestellen. De joggingbroek kost € 90,- en het tech fleece jack kost € 120,-  Ben je opzoek naar goedkopere fan-artikelen van Frankrijk. Check dan het overzicht hiernaast of hieronder!

Scoor je Frankrijk merchandise in DEZE WINKEL