27 maart 2016

Frankrijk presentatiepak 2016-2017

Het nieuwe presentatiepak van Frankrijk is vandaag gelanceerd door Nike en de Franse voetbalbond FFF. Dit trainingspak wordt door de spelers van het nationale elftal van Frankrijk gedragen tijdens de voorbereiding op de Euro 2016 wedstrijden en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2018 gedurende de periode 2016-2017. Het presentatiepak is het pak dat vooral gedragen wordt tijdens het reizen naar de wedstrijden en het verblijf in het hotel voorafgaande aan de wedstrijden tijdens deze periode. Het presentatiepak is ook het pak wat vaak te zien is wanneer de spelers van Frankrijk de pers te woord staan. We bespreken het design van het nieuwe pak hieronder. Voor de trainingen hebben de FFF en Nike eenzelfde soort pak gelanceerd, maar dan van een ander materiaal. Een link naar dit pak vindt je natuurlijk ook in dit blog.

Blauw Frankrijk presentatiepak 2016-2017

Het nieuwe presentatiepak van de Fransen is geheel in stijl van de kleuren van het nieuwe Frankrijk thuisshirt 2016-2017. Het trainingsjack van dit woven pak is navy blauw met een helder blauwe strip over de schouders en mouwen. Verder is het jack uitgerust met twee zakken met een rits. Op de borst staan de logo's van de FFF en Nike. Boven het logo van de Franse voetbalbond FFF staat een ster. Deze ster verwijst naar het gewonnen WK van 1998 in eigen land. De mouwen van het jack zijn zogenaamde raglanmouwen, welke strak om de armen vallen. Het nieuwe woven pak van Les Bleus wordt gecompleteerd door een navy blauwe trainingsbroek met aan de zijkanten een blauwe strip. Ook hierop staan de logo's van de voetbalbond en Nike. De presentatiepakken bestaan voor 100% uit een wat zwaarder woven polyester, welke deze pakken ideaal maken om casual te dragen. Ook de presentatiepakken zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, vochtafvoer en ventilatie. Deze technologie komt terug in de meshgaatjes in de broek en het jack. Check hieronder de foto's van het presentation suit van Les Bleus. De FFF en Nike hebben andere pakken gelanceerd, waarin de trainingen worden afgewerkt. Check hier het nieuwste Frankrijk trainingspak 2016-2017, waarin sterren als Matuidi, Payet, Pogba, Griezmann, Martial en Benzema trainen.

Presentatiepak Frankrijk kopen

Het nieuwe Frankrijk presentatiepak 2016-2017 is alleen voor volwassenen beschikbaar en heeft een prijs van ongeveer € 120,-. Voor kinderen is hetzelfde pak alleen als trainingspak gelanceerd en heeft deze een prijs van € 99,95. Wil je andere Frankrijk producten kopen, zoals het voetbalshirt, trainingsshirt, pre match top, t-shirts of retro shirts. Check dan ook het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering en gratis verzending.

Koop het nieuwe Frankrijk trainingspak in deze officiële shop

of in de officiële Nike shop van Leus Bleus

 Frankrijk -trainingspak -2016-2017