17 mei 2019

Flamengo uitshirt 2019-2020

Clube de Regatas do Flamengo, bij ons bekend als Flamengo, en adidas hebben vandaag ook het nieuwe uitshirt voor 2019-2020 gelanceerd. In dit nieuwe tenue speelt de Braziliaanse club de uitwedstrijden in de Campeonato Brasileiro Serie A gedurende 2019-2020. Voor Flamengo betreft dit alweer het 63ste seizoen op het hoogste niveau van Brazilie. Adidas is sinds 2012 kledingsponsor van de club uit Rio. Beide partijen hebben nog een contract tot 2022.

Flamengo uit shirt en tenue 2019-2020

Het nieuwe Flamengo uitshirt voor 2019-2020 is overwegend wit en verder geheel in stijl van de clubkleuren van Flamengo. Het tenue wordt gekenmerkt door de rode en zwarte band over de borst. In de rode band is de bijnaam van Flamengo in een 3D font verwerkt: MENGO. Ook het nieuwe Flamengo thuisshirt bevat deze print. De clubkleuren van de Brazilianen komen ook weer terug in de ronde hals. Deze is voor de helft zwart en voor de helft rood. Over de schouders lopen drie rode adidas strepen. De borst van het shirt is uitgerust met het logo van adidas en het logo van de club. Dit betreft overigens een retro logo van de club. Dit is namelijk het zogenaamde Regatta logo, welke gebruikt werd toen de club opgericht werd. Destijds had de club nog geen voetbaltak, maar was Flamengo een zeilvereniging. De achterkant van het tenue is uitgerust met het oprichtingsjaar van de club: 1895. Boven het Flamengo logo staat een gouden ster, welke verwijst naar het winnen van de Copa Libertadores in 1981. Het nieuwe Flamengo tenue wordt compleet gemaakt door een zwart broekje met rode strepen. De kousen van het tenue zijn wit.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Flamengo uitshirt voor 2019-2020, welke vanaf nu gedragen wordt door sterspelers als Diego, De Arrascaeta, Vitinho, Caio en andere sterspelers.

Flamengo uitshirt kopen

Het nieuwe Flamengo voetbalshirt kun je vanaf deze zomer kopen in de onderstaande winkel. De prijs van het voetbalshirt voor volwassenen is € 85,- en dit tenue kun je ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Check daar ook goedkope fan t-shirts of een hoodie om de club mee aan te moedigen! Directe levering!

Bestel je Flamengo voetbalshirt altijd in deze SHOP!