10 februari 2021

Flamengo trainingspak 2021

Het is de week van de nieuwe trainingspakken en vooral die van adidas. Het Duitse sportmerk heeft vandaag ook het nieuwe CR Flamengo trainingspak 2021 officieel gelanceerd. Dit trainingspak wordt door Clube de Regatas do Flamengo gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Brasileiro Serie A, beker- en Copa Libertadores wedstrijden in 2021. Adidas is de producent van dit nieuwe trainingspak. Het sportmerk is sinds 2013 de kledingsponsor van de Braziliaanse club en dit contract loopt in ieder geval nog tot 2023.

Flamengo training sweater 2021

Het nieuwe CR Flamengo trainingspak 2021 bestaat uit een training sweater en trainingsbroek en heeft alle kenmerken van het adidas Condivo 21 template. Toch heeft het trainingspak een wat spannender design dan de vandaag gelanceerde trainingspakken van Major League Soccer clubs. Dat komt met name door de camouflage details, die in de trainingstrui verwerkt zijn. De Flamengo training sweater is rood en bevat over de schouders een camouflage taping. In deze band zijn in het rood de drie adidas strepen verwerkt. De camouflage print komt ook weer terug in de mesh band aan de zijkanten van de Flamengo trainingstrui. Verder heeft het Flamengo trainingspak de gebruikelijke kenmerken. De training sweater is uitgerust met een hoge hals met een rits tot de borst. Wanneer je de rits omhoog doet, kun je deze verbergen onder een kleine flap. De mouwen van de Flamengo training sweater bevatten aan de onderzijde duimgaten. Wanneer je je duimen door dit gedeelte doet, valt de trainingstrui nog meer getailleerd. Een ander kenmerken van de training top is dat de achterkant net iets langer is voor een optimale bescherming. Het adidas logo prijkt in het zwart op de rechterborst en de linkerborst is uitgerust met de officiële badge van de Braziliaanse voetbalclub.

Flamengo trainingsbroek 2021

Het adidas Flamengo trainingspak 2021 wordt compleet gemaakt door een donkergrijze trainingsbroek. Deze broek bevat aan de bovenzijde van de zijkanten een mesh taping met een camouflage print en daarin zijn rode adidas stripes verwerkt. Het adidas logo op de rechter broekspijp is ook rood en de andere pijp bevat het logo van de Braziliaanse topclub. De Flamengo trainingsbroek heeft verder dezelfde kenmerken als de standaard adidas trainingsbroeken. Deze kenmerken hebben we hieronder opgesomd:

  • De bovenkant van deze Flamengo trainingsbroek is uitgerust met een tailleband. Hiermee kun je zelf de pasvorm van de trainingsbroek bepalen.

  • De zijkanten van de trainingsbroek zijn uitgerust met zakken met een rits om spullen in op te bergen.

  • Deze trainingsbroek heeft een toelopende fit. Dit houdt in dat de broek met name strak valt rondom de kuiten en enkels.

  • De onderkant van de pijpen zijn voorzien van enkelritsen, waardoor het nog makkelijker is om deze broek over je voetbalschoenen aan en uit te doen.

  • Zowel de trainingstrui als deze trainingsbroek zijn uitgerust met de adidas AeroReady technologie. Deze technologie is verwerkt in de stof (polyester) van het trainingspak en zorgt ervoor dat vocht/zweet naar de buitenkant wordt getransporteerd. Bovendien zorgt het voor de perfecte ventilatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Flamengo trainingspak 2021, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Gabriel, Gustavo Henrique, Ribeiro, Vitinho en nog meer sterspelers.

Flamengo trainingspak bestellen

Het nieuwe adidas Flamengo trainingspak 2021 kun je vanaf nu bestellen. De training sweater en trainingsbroek zijn los van elkaar beschikbaar. De trainingstrui heeft een prijs van € 74,95 en de trainingsbroek is € 54,95. Beide items zijn beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. Check ook andere Flamengo producten in deze webshops!

Bestel je Flamengo trainingspak direct in deze SHOP! 

Flamengo trainingspak 2021