CR Flamengo voetbalshirts 2023-2024

De nieuwe CR Flamengo voetbalshirts 2023-2024 zijn nu officieel bekend gemaakt door adidas en de Braziliaanse club.  Het nieuwe voetbalshirt van Clube de Regatas do Flamengo betreft één van de eerste nieuwe club voetbalshirts met het nieuwe adidas logo, maar daarover straks meer. In de nieuwe voetbalshirts speelt Flamengo dit seizoen in maar liefst zeven verschillende competities, namelijk in de Braziliaanse competitie, de beker, de Copa Libertadores, de Braziliaanse Supercup, de Recopa Sudmaricana, het wereldkampioenschap voor clubsteams en de regionale Carioca competitie. Vorig seizoen eindigde Flamengo op de vijfde plek in de Braziliaanse competitie en won de club bovendien de Copa Libertadores. Ook dit jaar is adidas weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de CR Flamengo voetbalshirts. Het Duitse sportmerk is sinds 2013 de kledingsponsor van ''Mengão''.

Flamengo thuisshirt 2023-2024

Het CR Flamengo thuisshirt 2023 wordt weer gekenmerkt door de horizontale zwarte en rode blokken. Dit seizoen bevatten deze blokken ook een design van dunne horizontale lijnen. In deze banen is ook een bliksemschicht print verwerkt. Het voetbalshirt bevat verder een zwarte ronde hals. De adidas strepen op de schouders zijn wit en hetzelfde geldt voor het adidas performance logo op de rechterborst. Dit betreft het nieuwe adidas performance logo. Dit zogenaamde 3BAR logo bevat alleen nog maar drie diagonale blokken en werd door adidas voor het eerst gebruikt op de WK 2022 voetbalshirts van landen als Argentinië, België, Duitsland, Spanje en Japan. Vanaf dit jaar bevatten ook alle voetbalshirts van de clubteams waarvan adidas kledingsponsor is dit nieuwe logo. De linkerborst is uitgerust met het clublogo, inclusief een gouden ster. Deze ster verwijst naar het winnen van de wereldbeker voor clubteams (de Intercontinental Cup) in 1981. Op het tenue staan ook weer verschillende sponsors. Hoofdsponsor BRB staat op het midden van het tenue, Pixbet ter hoogte van de schouders en SILO op beide mouwen. Het CR Flamengo thuistenue 2023 wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten rode adidas strepen. De logo's van adidas en de club op het voetbalbroekje zijn ook rood. De kousen zijn ook geheel in stijl van de clubkleuren van de Braziliaanse voetbalclub.

Flamengo uitshirt 2023-2024

Het adidas Flamengo uitshirt 2023-2024 is overwegend wit met details in de clubkleuren van de Braziliaanse voetbalclub (rood en zwart), aangevuld met gouden accenten. Het voetbalshirt bevat een design van dunne horizontale strepen in het zwart en rood. De adidas trademark strepen op de schouders zijn rood en de V-hals is weer in stijl van de clubkleuren. De logo's van adidas en Flamengo op de borst zijn goud. Verder bevat het uitshirt aan de zijkanten een rode taping. Het uittenue wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje met aan de zijkanten rode adidas strepen. De logo's van Flamengo en adidas op het voetbalbroekje zijn ook goud. De kousen zijn wit met op het midden de initialen van de club: CRF. De band aan de bovenkant van de kousen is zwart met rode adidas trademark strepen.

Flamengo 3e voetbalshirt 2023-2024

Het Flamengo 3e voetbalshirt 2023-2024 heeft het meest opvallende design. Dit voetbalshirt wordt ook tijdens sommige uitwedstrijden dit seizoen gedragen. Dit voetbalshirt is zwart en bevat zilveren details met een iriserend effect. Wanneer er licht op deze details geschenen wordt, komen namelijk verschillende kleuren van de regenboog tevoorschijn. De iriserende accenten komen terug in de adidas strepen op de schouders en in de logo's van adidas en de club op de borst. Het clublogo op de borst betreft niet het moderne logo, maar een speciaal nautisch logo, dat we eerder al zagen op de voetbalshirts van een aantal jaar geleden. Het voetbalshirt bevat verder een horizontale rode band op het midden van de borst en alle andere logo's op het 3e shirt zijn zilver. Dit geldt ook voor de taping op de zijkanten van het alternatieve uitshirt. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met aan weerszijden adidas strepen met het iriserende effect. De sokken zijn ook zwart en bevatten aan de bovenkant zilveren adidas strepen.

Extra informatie

  • 100% polyester
  • Technologie: adidas AeroReady. Dit systeem is in de stof van de voetbalshirts verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Flamengo voetbalshirts bestellen

De Flamengo voetbalshirts 2023 kun je vanaf februari/maart bestellen in de onderstaande winkels. Dit voetbalshirt is alleen voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) beschikbaar en heeft een prijs van € 89,95. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking! Of check andere voetbalshirts van Braziliaanse clubs in deze shops!

Bestel je Flamengo tenue altijd in deze winkel! 

of de adidas SHOP! 

CR Flamengo voetbalshirts 2023-2024
CR Flamengo voetbalshirts 2023-2024
CR Flamengo voetbalshirts 2023-2024
CR Flamengo voetbalshirts 2023-2024
CR Flamengo voetbalshirts 2023-2024
CR Flamengo voetbalshirts 2023-2024
CR Flamengo voetbalshirts 2023-2024