21 mei 2021

Flamengo CR uitshirt 2021-2022

De Braziliaanse voetbalclub Flamengo CR heeft in samenwerking met kledingsponsor adidas het nieuwe Flamengo uitshirt 2021-2022 gepresenteerd. Eerder lanceerden de club en adidas al het nieuwe thuisshirt. In het uittenue speelt de club uit Rio de Janeiro de Campeonata Brasileiro Serie A en Copa Libertadores uitwedstrijden in 2021-2022. Adidas is sinds 2013 de kledingsponsor van de club en is ook dit seizoen verantwoordelijk voor het design van de tenues van ‘’Clube de Regatas do Flamengo.’’

Wit Flamengo voetbalshirt 2021-2022

Het Flamengo uitshirt is dit seizoen vrijwel geheel wit, met uitzondering van de mouwen. De mouwen bevatten namelijk een all-over print van opvallende ruiten in het zwart/rood. Dit was ook het kleurenpalet van het Flamengo voetbalshirt van 40 jaar geleden. In deze ruiten op het nieuwe tenue is een korrelig effect verwerkt en loopt het zwart naadloos over in het rood. De graphic print staat symbool voor de zogenaamde Japanse origami kunst. Evenals het nieuwe thuistenue is het uittenue een eerbetoon aan het jaar 1981. In dit jaar won de club voor het eerst in de geschiedenis de Copa Libertadores en versloeg het in de finale van de wereldbeker voor clubteams Europa Cup I winnaar Liverpool met 3-0 in Tokyo (Japan). De graphic komt ook weer terug in de nek op de achterzijde van het voetbalshirt. Hier prijkt namelijk een kleine print van een vogel in de vorm van ruiten.  Op de rechterborst van het tenue staat het adidas logo in het rood en de andere borst bevat het logo van de club, inclusief een gouden ster. Sponsor Banco BRB prijkt op het midden van het tenue en Sportsbet.io staat op de schouders. Verder bevat het tenue een combinatie van een v-hals en een opstaande kraag. De adidas strepen staan in het wit op de schouders. Het broekje van het nieuwe Flamengo CF uittenue heeft dezelfde all-over print als de mouwen van het uittenue met aan de zijkanten witte adidas strepen. De kousen zijn ook een combinatie van wit en rood.

Zoals alle adidas voetbalshirts zijn ook de nieuwe Flamengo CR uittenues uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Gerson, Gabriel, Pedro, De Arrascaeta, Ribeiro, Caio en nog meer spelers.

Flamengo voetbalshirt bestellen

Het adidas Flamengo uitshirt 2021-2022 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Dit voetbalshirt is alleen voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) beschikbaar en heeft een prijs van € 89,95.In deze webshops kun je de tenues ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer en vind je bovendien de nieuwste trainingskleding van de club.

Bestel je Flamengo tenue altijd in deze winkel! 

of in deze SHOP! 

of deze fanshop! 

Flamengo uitshirt 2021-2022 adidas

Flamengo uittenue 2021-2022