8 mei 2020

Flamengo uitshirt 2020-2021

Drie maanden na de lancering van het Flamengo thuisshirt 2020-2021 hebben de club en kledingsponsor adidas ook het nieuwe Flamengo uitshirt uitgebracht. In dit nieuwe uitshirt speelt de club uit Rio de Janeiro de Brasileirao Serie A en Copa Libertadores uitwedstrijden komend seizoen. Het nieuwe tenue werd op een speciale manier gelanceerd. Een afbeelding van het nieuwe uittenue werd namelijk door de Braziliaanse sambaspeler Dudu Nombre op zijn social media kanalen gepost.

Wit Flamengo uit shirt en tenue 2020-21

Evenals het thuisshirt is het nieuwe Flamengo uitshirt 2020-2021 geïnspireerd door een voetbalshirt uit de historie van de club. Bij het uitshirt gaat dat om het uitshirt van eind jaren ’70. Het voetbalshirt is overwegend wit en wordt met name gekenmerkt door de zwarte/rode band over de borst. Deze band is aan de rechterkant zwart en loopt middels flitsende strepen naar de linkerkant over in het rood.  Verder bevat het tenue alle kenmerken van het Condivo 20 template. Het Flamengo uitshirt is namelijk uitgerust met een zwarte EQT v-hals. Deze v-hals is geïnspireerd door de v-hals van de adidas voetbalshirt van mid jaren ’90. Een ander kenmerk van dit template is de brede band aan de onderkant van de mouwen. Deze band is ook weer geheel in stijl van de clubkleuren van de Brazilianen en bestaat uit twee zwarte banen met in het midden een rode band. De drie adidas strepen prijken in het rood op de schouders. Een ander opvallend kenmerk van het tenue is de all-over print die in het tenue verwerkt is. Het tenue bevat namelijk verschillende vlakken met daarin telkens een design van drie witte banen, verwijzend naar de drie trademark strepen van adidas. Op het midden van de borst prijkt het adidas logo met daaronder het embleem van Clube de Regatas do Flamengo.

Het Flamengo uittenue 2020-2021 wordt komend seizoen compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met rode adidas trademark strepen. De kousen zijn wit met rode en zwarte details. Voor het eerst zijn de Flamengo uitshirts uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor een verbeterde vochtafvoer en ventilatie. Het tenue wordt vanaf nu gedragen door spelers als Gabriel, Pinto, Diego, Petro en andere sterren.

Flamengo uitshirt bestellen

Het nieuwe Flamengo uitshirt 2020-2021 kun je vanaf juni bestellen in de onderstaande winkels. Het voetbalshirt is beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. De prijs van het tenue is € 84,95 en kun je ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Check ook goedkope Flamengo voetbalshirts in deze winkel. Directe levering!

Bestel je Flamengo tenue altijd in deze winkel!