Flamengo thuisshirt 2019-2020

Flamengo en adidas hebben het nieuwe thuisshirt voor 2019-2020 afgelopen weekend officieel bekend gemaakt. In dit nieuwe voetbalshirt speelt de Braziliaanse club de wedstrijden in de Brasileiro Serie A dit seizoen in het Estádio Luso Brasileiro. De club uit Rio de Janeiro eindigde afgelopen seizoen op een tweede plaats en neemt daarom dit seizoen ook deel aan de Copa Libertadores. Adidas is ook dit seizoen weer verantwoordelijk voor de tenues van de ''Mengao.'' Deze functie vervult het merk sinds 2012 en beide partijen hebben nog een contract tot 2022.

Flamengo thuis shirt en tenue 2019-2020

Het nieuwe Flamengo thuisshirt voor 2019-2020 heeft het iconische design. Het shirt wordt namelijk gekenmerkt door de horizontale banen in het zwart en rood. Deze banen zijn wat dunner dan voorgaande jaren en lopen ook door over de mouwen. In de rode banen heeft adidas het zogenaamde glitch effect verwerkt. Deze banen bestaan uit kleine vakjes en bevatten een 3D print van de bijnaam van de club: MENGO. De schouders bevatten een rood vlak met zwarte adidas strepen en verder is het tenue uitgerust met een rode v-hals. Het logo van Flamengo staat wat groter op de linker borst en bestaat uit de initialen van de club. De letters CRF (Clube de Regatas do Flamengo) zijn door elkaar verweven en boven het embleem prijkt een gouden ster. Deze ster verwijst naar het winnen van de Copa Libertadores in 1981. De achterkant van het shirt bevat aan de bovenkant ook nog een speciaal detail. Hier staat namelijk het oprichtingsjaar van de Braziliaanse club: 1895. Het nieuwe Flamengo tenue wordt compleet gemaakt door een zwart broekje met rode accenten en de kousen hebben ook deze kleurencombinatie. Uiteraard zijn de tenues weer uitgerust met de adidas Climalite technologie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Gabriel Barbosa, Diego Ribas da Cunha, Bruno Henrique Pinto, De Arrascaeta, Vitinho, Cuellar en andere sterspelers.

Flamengo voetbalshirt kopen

Het nieuwe Flamengo voetbalshirt kun je vanaf medio april/mei kopen in de onderstaande winkel. De prijs van het voetbalshirt voor volwassenen is € 85,- en dit tenue kun je ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Check daar ook goedkope fan t-shirts of een hoodie om de club mee aan te moedigen! Directe levering!

Bestel je Flamengo voetbalshirt altijd in deze SHOP!