6 juni 2017

Flamengo uitshirt 2017-2018

Flamengo heeft een nieuw uitshirt. Dit shirt is afgelopen weekend officieel gelanceerd door adidas en de Braziliaanse club. In dit nieuwe shirt speelt Flamengo de uitwedstrijden in de Brasileirao Serie A gedurende 2017-2018. Het nieuwe shirt van de club uit Rio de Janeiro is geheel in stijl van de clubkleuren van Flamengo CF. Check hieronder alles over het nieuwe shirt van de club die haar thuiswedstrijden speelt in het Maracana Stadium in Rio.

Flamengo uit shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe Flamengo uitshirt en tenue voor 2017-2018 is wit en wordt gekenmerkt door de drie banen in de clubkleuren over de linkerkant van het shirt. Twee van deze verticale banen zijn zwart en de middelste baan is rood. Deze kleuren komen ook weer terug in de bies aan de onderkant van de mouwen. Het logo van adidas op de rechter borst is rood en dit geldt ook voor de drie strepen van het Duitse sportmerk aan de zijkanten van het shirt. Het merk is sinds 2013 kledingsponsor van de club en was dit eerder al in de periode 1980-1984. De andere borst is uitgerust met het logo van de Braziliaanse club en boven het logo staat een gouden ster, welke verwijst naar de gewonnen COPA Libertadores in 1981. Op het midden van het nieuwe tenue prijkt het logo van sponsor CAIXA, welke sinds 2016 verbonden is aan de club. Vanaf 2018 neemt energy drank CARABAO het stokje over. Het Thaise merk staat ook op de trainingskleding van Chelsea. Op de achterkant van het nieuwe shirt staat subsponsor MRV, samen met de leus van de club. Het nieuwe tenue van Flamengo wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten rode adidas strepen. Ook de logo's van adidas en de club staan op de shorts. De kousen zijn overwegend wit met zowel zwarte als rode accenten.

Zoals alle tenues van adidas zijn de nieuwe Flamengo tenues uitgerust met de adidas Climacool technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Eerder werd al het nieuwe thuisshirt van Flamengo gelanceerd.

Flamengo shirt en tenue kopen

Het nieuwe Flamengo uitshirt voor 2017-2018 kan je vanaf mei/juni kopen via de onderstaande pagina. De prijs van het uitshirt van Flamengo is € 84,95 voor volwassenen en voor kinderen € 69.95. Wil je andere producten van de club kopen? Check dan onder andere het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd! 

Koop Flamengo merchandising via deze PAGINA!