26 april 2017

Flamengo thuisshirt 2017-2018

Nadat eerder deze week het Nederlandse sportfashionmerk COPA Football een speciaal Flamengo t-shirt als ode aan voormalig sterspeler Zico lanceerde is het daags erna de beurt aan het nieuwe thuisshirt van Flamengo. Vandaag lanceerden de Braziliaanse club en kledingsponsor adidas het nieuwe shirt voor 2017-2018. In dit nieuwe shirt speelt de Braziliaanse club de Brasileiro Serie A wedstrijden in het Estadio Luso Brasileiro gedurende komend seizoen. Hieronder bespreken we de details van het nieuwe Flamengo shirt. Check vooral ook de vette marketingafbeeldingen van adidas!

Op zoek naar een (fan) shirt van Flamengo? Check direct deze PAGINA!

Flamengo thuis shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe Flamengo shirt voor 2017-2018 is uiteraard weer een combinatie van rood zwart. Het shirt is grofweg verdeeld in drie vlakken. Het bovenste vlak is rood, het middelste vlak is zwart en daaronder bevindt zich weer een rood vlak. Daaronder bevindt zich een wat dunnere zwarte band. De mouwen van het nieuwe trikot van ''Mengao'' zijn zwart met een rode bies en alleen over de schouders lopen de drie zwarte strepen van adidas. Verder bevat het nieuwe tenue van Clube de Regatas do Flamengo een stijlvolle henley collar met witte knoopjes. Op de borst van het shirt prijken de logo's van adidas en de club in het wit. Boven het logo van de club staat een gouden ster, welke verwijst naar de gewonnen Copa Libertadores in 1981. Verder bevat de bovenkant van het shirt een print van een gier, welke een belangrijk symbool is van de club en bovendien de mascotte. Hoofdsponsor CAIXA completeert het design van het nieuwe shirt van de club uit Rio. Het nieuwe tenue van Flamengo wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten rode strepen van adidas. Ook op de shorts prijken de logo's van de club en adidas. De kousen van het tenue hebben nagenoeg hetzelfde design als het shirt en worden gekenmerkt door de rode en zwarte blokken. De bovenkant van de kousen zijn uitgerust met een witte band met drie dunne adidas strepen in de kleuren van de club.

Zoals alle tenues van adidas zijn de nieuwe tenues van Flamengo uitgerust met de adidas Climacool of Climalite technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Flamengo shirt en tenue kopen

Het nieuwe Flamengo shirt voor 2017-2018 kan je vanaf mei/juni kopen via de onderstaande pagina. De prijs van het shirt van Flamengo is € 84,95 voor volwassenen en voor kinderen € 69.95. Wil je andere producten van de club kopen? Check dan onder andere het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd! 

Koop Flamengo merchandising via deze PAGINA!