Flamengo 3e shirt 2019-2020

Flamengo en adidas hebben vandaag een nieuw 3e shirt of alternatief uitshirt uitgebracht. In dit nieuwe tenue speelt de Braziliaanse club de Brasileirao Serie A en bekerwedstrijden gedurende 2019-2020. Flamengo eindigde vorig seizoen als tweede achter kampioen Palmeiras, dus speelt in dit tenue ook een aantal wedstrijden in de Copa Libertadores. Adidas is sinds 2013 kledingsponsor van de Mengão en is ook dit seizoen verantwoordelijk voor het design en de productie van het derde voetbalshirt van de Braziliaanse club uit Rio.

Grijs Flamengo voetbalshirt 2019-2020

Het Flamengo 3e shirt voor 2019-2020 is overwegend donker grijs (lead gray) met fel gele (lime green metallic) details. De drie adidas strepen over de schouders zijn fel geel en hetzelfde geldt voor het logo van adidas op de rechterborst. Ook het logo van de club van trainer Jorge Jesus op de linkerborst is geel. De ster boven het logo van Flamengo verwijst naar het winnen van de wereldbeker in 1981. Ook het logo van sponsor BS2 staat in het geel op het midden van het tenue. Verder is het tenue uitgerust met een henley collar met een knoopje. Het derde tenue van Flamengo wordt compleet gemaakt door een grijs voetbalbroekje en grijze kousen met fel gele adidas strepen. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Flamengo tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Filipe Luis, Rafinha, Diego, Duarte en nog meer sterspelers. Check bovendien het Flamengo thuisshirt voor 2019-2020.

Flamengo voetbalshirt kopen

Het nieuwe Flamengo 3e shirt kun je vanaf medio september kopen in de onderstaande winkel. De prijs van het voetbalshirt voor volwassenen is € 85,- en dit tenue kun je ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Check daar ook goedkope fan t-shirts of een hoodie om de club mee aan te moedigen! Directe levering!

Bestel je Flamengo voetbalshirt altijd in deze SHOP!  (inclusief goedkope t-shirts)

of deze winkel! 

Flamengo 3e shirt 2019-2020