23 juli 2018

Flamengo 3e shirt 2018-2019

Flamengo heeft in samenwerking met adidas het nieuwe 3e shirt of alternatieve uitshirt voor 2018-2019 gepresenteerd. De alternatieve uittenues van de topclubs van adidas (waaronder dus ook Flamengo) zijn door het merk in samenwerking met Parley for Oceans ontwikkeld. Deze shirts zijn dan ook gemaakt van afval uit de oceaan. Verschillende details op het shirt verwijzen naar de samenwerking tussen adidas en Parley. Check hieronder alle details van het nieuwe shirt waarin de Braziliaanse club de uitwedstrijden in de Braziliaanse competitie en beker speelt gedurende het seizoen 2018-2019.

Blauw Flamengo voetbalshirt 2018-2019 x Parley

Het nieuwe Flamengo 3e shirt voor 2018-2019 heeft een opvallend ontwerp. Het shirt is namelijk een combinatie van twee tinten licht blauw. Deze kleuren komen tot uiting in de verticale banen over het shirt, welke weer bestaan uit dunne, gradient cirkels. Dit design loopt kriskras door elkaar heen en is geïnspireerd door de voetbalshirts van begin jaren '90. Daarnaast bevat het voetbalshirt rode accenten. De drie strepen van adidas aan de zijkanten van het shirt zijn namelijk rood en verder is het tenue uitgerust met een blauwe v-hals. De achterkant van het voetbalshirt bevat in de nek twee dolfijnen met daartussen de naam van de club: FLAMENGO. Aan de binnenkant van de hals prijkt nog een speciale taping met daarin de tekst: ''Parley for Oceans.'' Een label op het tenue verwijst ook naar de samenwerking tussen adi en Parley. Het derde tenue van Flamengo wordt compleet gemaakt door een blauw broekje met aan de zijkanten rode adidas stripes. Ook de kousen hebben deze kleurencombinatie en uiteraard staan op beide items uitingen van de club en adidas.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Flamengo shirt, dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Guerrero, Paqueta, Uribe, Da Cunha en andere spelers. Check bovendien het nieuwe thuisshirt!

Flamengo voetbalshirt kopen

Vanaf medio augustus is het mogelijk om het nieuwe voetbalshirt van Flamengo te kopen in de onderstaande webshop. Het is dan ook mogelijk om het shirt te laten bedrukken met je eigen naam en nummer, of met de naam en rugnummer van je favoriete Flamengo voetballer. Wil je andere fanartikelen van de club bestellen? Bekijk dan het overzicht hiernaast of hieronder! Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Flamengo voetbalshirts in DEZE WEBSHOP