5 juli 2017

Fiorentina voetbalshirts 2017-2018

De nieuwe Fiorentina voetbalshirts voor 2017-2018 zijn vandaag officieel bekend gemaakt door de Italiaanse club en kledingsponsor Le Coq Sportif. In deze nieuwe shirts speelt Fiorentina de Serie A en Coppa Italia wedstrijden gedurende 2017-2018. De club uit Florence eindigde afgelopen seizoen op een achtste plaats, waardoor het komend seizoen geen Europees voetbal speelt. Fiorentina en de Franse kledingsponsor lanceerde niet alleen het nieuwe thuisshirt, maar ook maar liefst vier verschillende uitshirts voor 2017-2018. Check hieronder de details van de nieuwe voetbalshirts van Fiorentina.

Fiorentina thuisshirt 2017-2018

Het nieuwe Fiorentina thuisshirt voor 2017-2018 is zoals altijd overwegend paars en bevat dit jaar een v-hals met een dunne rood/wit/blauwe lijn. Deze kleuren zijn geïnspireerd door het logo van Le Coq Sportif en komen ook weer terug in de bies aan de onderkant van de mouwen. De rechter borst bevat het logo van de Franse kledingsponsor en de andere borst bevat het logo van de Italiaanse club. Le Coq Sportif verzorgt sinds het seizoen 2015-2016 de tenues van de Italiaanse club, die haar thuiswedstrijden speelt in het Stadio Artemio Franchi in Florence. Op het midden van het tenue prijkt de nieuwe sponsor van de club: FOLLETTO. Verder bevatten de mouwen van het nieuwe Fiorentina shirt nog een speciaa detail. Hierop bevindt zich een watermerk van de lelie uit het logo van de club. Bovendien bevat het shirt over de rechterkant een watermerk van het wapen van de stad Florence. Het nieuwe tenue wordt compleet gemaakt door een paars broekje en paarse kousen.

Blauw, groen, rood en wit Fiorentina uitshirt 2017-2018

Fiorentina heeft dit seizoen vier verschillende uitshirts. De kleuren van deze uitshirts zijn geïnspireerd door de kleuren van de vier historische districten van Florence. Fiorentina en Le Coq Sporfif hebben het shirt in het blauw, wit, groen en rood gelanceerd. Deze shirts hebben allemaal hetzelfde template en bevatten een watermerk van het wapen van het district over het shirt. Alle uitshirts van Fiorentina hebben een v-hals in het rood/wit/blauw en ook aan de onderkant van de mouwen bevinden zich weer de rood/wit/blauwe strepen. Op de mouwen prijkt ook op de uitshirt weer de lelie uit het logo van de club. De logo's van de club, Le Coq Sportif en Folletto staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Alle uittenues worden gecompleteerd door kousen en een voetbalbroekje in dezelfde kleur.

De nieuwe Fiorentina voetbalshirts worden vanaf nu gedragen door spelers als Kalinic, Bernardeschi, Valero, Salcedo, Chiesa, Tello en andere sterspelers.

Fiorentina voetbalshirt kopen

Het is vanaf medio julie mogelijk de voetbalshirts van Fiorentina te kopen in de maten S, M, L, XL en XXL. De prijs van de nieuwe shirts is € 74,95 voor volwassenen. In deze shops kan je het nieuwe shirt van Fiorentina ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer of van één van de spelers. Of laat je Fiorentina shirt bedrukken met de officiële Serie A badges. Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwe Fiorentina voetbalshirt vanaf eind juli in DEZE SHOP!