Fiorentina voetbalshirts 2023-2024

Fiorentina en kledingsponsor Kappa hebben de nieuwe Fiorentina voetbalshirts 2023-2024 officieel gepresenteerd. Alle voetbalshirts van de club uit Florence bevatten dit seizoen een opvallend patroon, maar daarover straks meer. In deze voetbalshirts speelt Fiorentina de Serie A en Coppa Italia wedstrijden gedurende het seizoen 2023-2024. Vorig seizoen eindigden de Italianen op de achtste plek in de nationale competitie. De Italiaanse kledingsponsor Kappa is sinds 2020 verantwoordelijk voor het design van de voetbalshirts van ‘’I Viola’’! Mediacom is sinds het seizoen 2019-2020 de hoofdsponsor. 

Fiorentina thuisshirt 2023-2024

Het nieuwe thuisshirt van Fiorentina is geïnspireerd door waterlelies, het symbool van de stad Florence en de club Fiorentina. Natuurlijk is het nieuwe voetbalshirt weer paars van kleur. Dit voetbalshirt wordt versierd door een schitterende grafische print van lelies. Deze lopen in schuine lijn over het shirt en creëren een DNA effect op het shirt. Verder is het shirt uitgerust met een klassieke, maar strakke, witte hals en ook de biesjes aan de onderkant van de mouwen zijn wit van kleur. Dit geldt ook voor een lijntje aan de onderkant van het shirt. Op de rechterborst en op de mouwen van het shirt staat het logo van Kappa. Het logo van de Italiaanse kledingsponsor is wit van kleur. Het clubwapen van Fiorentina staat op de linkerborst. Shirtsponsor Mediacom versiert ook dit seizoen weer het midden van de voetbalshirts. In de kraag is de tekst ‘’Play to be Different’’  verwerkt. Bovendien staat op de kraag dertien lelies. Het nieuwe thuisshirt van ACF Fiorentina is een ode aan de fans van de Conference League finalist van vorig seizoen, maar ook aan Davide Astori. De Italiaanse verdediger die in 2018 overleed als selectie speler van Fiorentina. Sindsdien speelt niemand bij de Italiaanse club meer met nummer 13, het rugnummer van Astori. Het nieuwe thuistenue van Fiorentina wordt gecompleteerd door een paarse broek en paarse kousen. Ook hierop zijn uitingen te vinden van zowel club als kledingsponsor Kappa. Check hieronder nog meer foto’s van het nieuwe tenue van Fiorentina.

Fiorentina uitshirt 2023-2024

Het Fiorentina uitshirt 2023-2024 heeft ook een opvallend patroon van waterlelies. Het voetbalshirt is wit en van de linker zijkant naar de rechter onderkant bevindt zich een patroon van lelies in het paars. Ditzelfde patroon is op de mouwen van het Fiorentina uitshirt verwerkt. De V-hals is in stijl van de clubkleuren: paars/rood. Deze kleurencombinatie is ook verwerkt in de band aan de onderkant van de mouwen en aan de onderkant van het voetbalshirt. Alle sponsorlogo's op het uitshirt zijn paars en de logo's staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. In de nek op de achterkant van dit voetbalshirt staat ook weer het motto van de club: ''Play to be different''. Het Fiorentina uittenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de bovenkant van de achterkant een paarse band en aan de onderkant van de pijpen een rode en paarse band. De kousen zijn wit en bevatten aan de bovenkant een paarse en rode band.

Fiorentina 3e shirt 2023-2024

Het Fiorentina 3e voetbalshirt 2023-2024 heeft dezelfde kleur als het thuisshirt (paars) en bevat op de linkerkant een opvallende all-over print in verschillende tinten paars en rood van de waterlelie uit het clublogo. De paarse en rode accenten komen ook weer terug in de v-hals en de band aan de onderkant van de mouwen. Ook dit voetbalshirt bevat dezelfde details als de andere voetbalshirts. Op de achterkant staat het motto “Play To Be Different’’ en de binnenkant van de hals bevat dertien lelies als eerbetoon aan Davide Astori. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een paars voetbalbroekje en paarse kousen met rode en paarse lijnen.

Fiorentina 4e voetbalshirt 2023-2024

Het Fiorentina 4e voetbalshirt 2023-2024 is ontwikkeld in samenwerking met de Polimoda fashion school. Het voetbalshirt is geïnspireerd door de originele clubkleuren van Fiorentina (rood en wit) en bevat een opvallende all-over print van de Duomo Di Firenze/Cattedrale di Santa Maria del Fiore met een ‘’lavaggio sbagliato’’ (wrong wash) effect. Dit effect heeft verschillende tinten rood en roze. De v-hals en de band aan de onderkant van de mouwen zijn ook rood en hetzelfde geldt voor alle logo’s op het vierde voetbalshirt van de club uit Florence. Het bijbehorende voetbalbroekje van dit tenue bevat dezelfde all-over print als het voetbalshirt. De kousen zijn wit met rode accenten.

Fiorentina voetbalshirt bestellen

De nieuwe Fiorentina voetbalshirts 2023-2024 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels.  Voor volwassenen zijn de voetbalshirts € 79,95 en voor kinderen € 69,95.  Directe levering gegarandeerd!

Unisportstore.NL
vanaf € 109.95
Bestellen >
Voetbaldirect
vanaf € 109.95
Bestellen >
subsidesports.nl
vanaf € 99.95
Bestellen >
INCLUSIEF DE MOGELIJKHEID TOT BEDRUKKING

Fiorentina voetbalshirts 2023-2024
Fiorentina voetbalshirts 2023-2024
Fiorentina voetbalshirts 2023-2024
Fiorentina voetbalshirts 2023-2024
Fiorentina voetbalshirts 2023-2024
Fiorentina voetbalshirts 2023-2024
Fiorentina voetbalshirts 2023-2024
Fiorentina voetbalshirts 2023-2024
Fiorentina voetbalshirts 2023-2024
Fiorentina voetbalshirts 2023-2024