Fiorentina derde wedstrijdshirt 2020-2021

Zojuist heeft Fiorentina haar nieuwe derde wedstrijdshirt gelanceerd voor het seizoen 2020-2021. Dit is gedaan in samenwerking met de Italiaanse kledingsponsor Kappa. Kappa is sinds 2015 verantwoordelijk voor de designs van de shirts van de club uit Florence. In dit nieuwe tenue speelt de Italiaanse club haar wedstrijden in de Serie A en Coppa Italia gedurende het seizoen 2020-2021. Nieuwsgierig naar het derde wedstrijdtenue? Check de details hieronder!

Fiorentina derde wedstrijd shirt en tenue 2020-2021

Het nieuwe derde wedstrijdshirt van Fiorentina wordt gekenmerkt door een rood/witte kleurencombinatie. Deze kleuren vormen samen een kruis. Een rode achtergrond met wit kruis. Het nieuwe derde wedstrijdshirt van Fiorentina is dan ook gebaseerd op de vlag van Florence. De Italiaanse streek waar Fiorentina vandaan komt. De witte kleur komt ook terug in de biezen aan de onderkant van de mouwen en het Kappa logo. Het logo van de Italiaanse kledingsponsor staat op de schouders van het shirt en op de rechterkant van de borst. Op de linkerkant van de borst prijkt het clubwapen van de Italiaanse ploeg. Dit logo is monochroom aan de kleuren van het shirt. Het shirt is uitgerust met een ronde hals. Deze heeft een witte omlijning. Op het tenue zijn ook verschillende sponsoruitingen terug te vinden. Estra staat op de mouwen van het shirt. Op het midden van het shirt staat de naam van hoofdsponsor Mediacom. Op de achterkant van het shirt staat een sponsoruiting van Prima.it. Een leuk detail van het nieuwe derde wedstrijdshirt is: De kleuren rood en wit waren tot 1929 de prominente kleuren van de tenues van de Italiaanse club. Het nieuwe derde wedstrijdtenue van Fiorentina wordt gecompleteerd door een rode broek en rood/witte voetbalkousen. Inmiddels hebben de club en Kappa ook de andere Fiorentina voetbalshirts 2020-2021 gepresenteerd. 

Fiorentina voetbalshirts 2020-2021

De nieuwe voetbalshirts van Fiorentina zijn vanaf nu officieel te bestellen in de onderstaande webshops. Het nieuwe tenue is voorlopig alleen te bestellen voor volwassenen in de maten S, M, L, XL en XXL. De prijs van het nieuwe tenue is € 78,95. In deze webwinkels is het ook mogelijk om het shirt te laten bedrukken met je naam en rugnummer. Directe levering gegarandeerd!

Bestel het Fiorentina tenue direct in deze SHOP!

of de Fiorentina fanshop!

Fiorentina 3e voetbalshirt 2020-2021