Fiorentina voetbalshirts 2020-2021

De nieuwe kledingsponsor Kappa heeft vandaag de nieuwe wedstrijdshirts van de Italiaanse club Fiorentina officieel gelanceerd. In deze shirts speelt Fiorentina haar wedstrijden in de Serie A en de Coppa Italia gedurende het seizoen 2020-2021. Kappa neemt de verantwoordelijkheden van het design van de nieuwe shirts over van Le Coq Sportif, welke vanaf 2015 de kledingsponsor van de club uit Florence was. Kappa en Fiorentina tekenden eerder dit jaar een contract voor de duur van zes seizoenen. 

Fiorentina thuis shirt en tenue 2020-2021

Het Fiorentina thuistenue heeft een wat strakker design dan voorgaande seizoenen. Het voetbalshirt is geheel paars en wordt gekenmerkt door de open hals met witte details. Ook de brede band aan de onderkant van de mouwen is wit. Op de rechterborst prijkt het logo van Kappa en het omni logo van het Italiaanse sportmerk prijkt ook over de gehele lengte van de mouwen. De linkerborst bevat de clubbadge van de club van trainer Gisueseppe Iachini en op het midden van het Fiorentina voetbalshirt staat sponsor Mediacom. Op de achterzijde van het tenue is aan de bovenkant de naam van de club verwerkt. Het Fiorentina thuistenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en paarse kousen met aan de bovenkant een witte band.

Fiorentina uit shirt en tenue 2020-2021

Het nieuwe uitshirt van Fiorentina is gebaseerd op hetzelfde template als het thuisshirt van de club. Kledingsponsor Kappa heeft ervoor gekozen om de kleuren van het thuisshirt om te draaien voor het uitshirt. De basiskleur van het uitshirt is dus wit en wordt versierd door paarse details. De brede biezen aan de onderkant van de mouwen zijn paars van kleur. Deze paarse kleur loopt aan de onderkant door tot de oksel van het shirt. De Kappa logo’s op de bovenkant van de schouders zijn ook paars. Het shirt heeft een moderne ronde hals met een paarse trim. Het Kappa logo op de rechterkant van de borst is ook paars en het op de linkerkant prijkt het clublogo van de Italiaanse ploeg. Het grote verschil is het logo van hoofdsponsor Mediacom. Deze is in de originele kleuren van het bedrijf geplaatst. Dit is blauw met rood. Op de achterkant van de kraag staat de naam van de club geschreven. Het nieuwe uittenue wordt gecompleteerd door een paarse voetbalbroek en witte kousen. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Fiorentina voetbalshirts, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Ribery, Chiesa, Pulgar, Cutrone, Bonaventura, Kouamé, Vlahovic en andere spelers.

Fiorentina voetbalshirts bestellen

De nieuwe Fiorentina voetbalshirts 2020-2021 kun je vanaf dnu  bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen heeft voetbalshirt een prijs van € 78,95 en voor kinderen is het tenue € 61,95. In deze shops is het ook mogelijk om het shirt te laten bedrukken met je naam en rugnummer, of met de naam en het nummer van je favoriete voetballer van de Italiaanse club. Directe levering gegarandeerd!

Bestel het Fiorentina tenue direct in deze SHOP!

of de Fiorentina fanshop!

of bestel een uniek Fiorentina retro shirt in deze SHOP! 

Fiorentina thuisshirt 2020-2021

Fiorentina uitshirt 2020-2021

Fiorentina uittenue 2020-2021