Fiorentina voetbalshirts 2022-2023

Fiorentina en kledingsponsor Kappa hebben nu ook de nieuwe Fiorentina voetbalshirts 2022-2023 gepresenteerd. In deze tenues speelt de club uit Florence de Serie A, Coppa Italia en Conference League wedstrijden. Fiorentina eindigde vorig seizoen op de zevende plek in de Italiaanse competitie. Ook dit jaar is Kappa weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de Fiorentina voetbalshirts. Het Italiaanse sportmerk is sinds medio 2020 de hoofdsponsor van ''I Viola.''

Fiorentina thuisshirt 2022-2023

Het Fiorentina thuisshirt 2022-2023 is natuurlijk weer paars en is geïnspireerd door de contouren van het clublogo. Het voetbalshirt bevat een all-over print van ruiten, die van groot naar klein naar het clublogo op de linkerborst lopen. Het logo van Kappa prijkt zowel op de rechterborst als op de mouwen. De linkerborst is uitgerust met de badge van de club. Dit betreft het nieuwe Fiorentina logo. Hoofdsponsor Mediacom versiert het midden van het tenue. In de nek op de achterzijde van het Fiorentina thuisshirt staat het motto van de club: ''Play to be different''. Het Fiorentina thuistenue bevat bovendien een ronde hals. He thuistenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de onderkant een paarse band. Op de voetbalbroekjes staan ook de logo's van de club en Kappa. De kousen van het thuistenue zijn paars met aan de bovenkant een donkerpaarse band en op het midden het logo van de Italiaanse voetbalclub.

Fiorentina uitshirt 2022-2023

Het Fiorentina uitshirt 2022-2023 is dit jaar wit en wordt gekenmerkt door de twee brede paarse v-banen onder de borst. De paarse details komen ook terug in de band aan de onderkant van de mouwen en aan de onderkant van het voetbalshirt. Alle logo's staan op dezelfde plek als op het thuistenue en ook dit voetbalshirt bevat een ronde hals. In de nek op de achterzijde van het uittenue staat ook weer ''Play to be different''. Het Fiorentina uittenue 2022-2023 wordt gecompleteerd door een paars voetbalbroekje en witte kousen.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Kappa Fiorentina voetbalshirts 2022-2023, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Kokorin, Ikoné, Milenkovic, Gollini, González, Jovic, Cabral en nog meer spelers.

Fiorentina voetbalshirts bestellen

De nieuwe Kappa Fiorentina voetbalshirts 2022-2023 kun je vanaf deze maand  bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen heeft voetbalshirt een prijs van € 79,95 en voor kinderen is het tenue € 69,95. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking. Directe levering gegarandeerd!

Bestel het Fiorentina tenue direct in deze SHOP!

of deze Fiorentina fanshop! 

Fiorentina thuisshirt 2022-2023

 

Fiorentina uitshirt 2022-2023