Fiorentina thuisshirt 2019-2020

Fiorentina en Le Coq Sportif hebben vandaag tijdens de oefencampagne in New York het nieuwe Fiorentina thuisshirt voor 2019-2020 gelanceerd. In dit nieuwe tenue speelt de club uit Florence de Serie A en Coppa Italia thuiswedstrijden in het Stadio Artemio Franchi gedurende 2019-2020. Ook dit seizoen is het Franse sportmerk Le Coq Sportif weer verantwoordelijk voor het design van de nieuwe Fiorentina tenues. Het merk, dat ook kledingsponsor is van Saint Etienne, verzorgt sinds de zomer van 2015 de voetbalshirts van ‘’La Viola.’’

Fiorentina thuis shirt en tenue 2019-2020

Het Fiorentina thuisshirt voor 2019-2020 is overwegend paars en bevat een golf over de borst. Deze golf symboliseert het harnas van de ridders in Florence en verwijst bovendien naar de lange traditie van het voetbalshirt. De onderkant van het nieuwe Fiorentina thuisshirt bevat een print van de waterlelie uit het logo van de club met een deel van de tekst van het clublied: "Saluto alla Voce." Verder is het tenue uitgerust met rode en witte details. De zijkanten van het tenue bevatten een donker paarse meshpanel met daarin twee diagonale strepen in het rood en wit. Deze kleuren verwijzen naar het logo van le Coq Sportif en het logo van Fiorentina. Deze kleuren komen bovendien terug in de banen aan de achterkant van de ronde hals. Op de borst van het nieuwe thuistenue staan de logo’s van de club en Le Coq. Het nieuwe Fiorentina thuistenue wordt compleet gemaakt door een paars voetbalbroekje en paarse kousen. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Fiorentina tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Chiesa, Simeone, Veretout, Benassi, Pezzella, Biraghi, Milenkovic en andere sterspelers. Eerder presenteerde de club al de nieuwe uitshirts voor 2019-2020.  

Fiorentina thuisshirt 2019-2020 bestellen

Het paarse Fiorentina voetbalshirt kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Het voetbalshirt is beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. De prijs van nieuwste Fiorentina voetbalshirts is € 84,95 voor volwassenen. In deze shops kan je het nieuwe shirt van Fiorentina ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer of van één van de spelers. Of laat je Fiorentina shirt bedrukken met de officiële Serie A badges. Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwe Fiorentina voetbalshirt vanaf nu in DEZE WEBSHOP!

of in DEZE SHOP! (inclusief goedkope t-shirts of retro t-shirts)

Fiorentina thuisshirt 2019-2020