Fiorentina uitshirts 2019-2020

Fiorentina heeft vandaag de nieuwe uitshirts voor 2019-2020 gelanceerd. Ja je leest het goed: uitshirts. In Florence is het sinds Le Coq Sportif kledingsponsor is de traditie om vier verschillende uitshirts te dragen. De reden daarvoor vertellen we straks. In deze nieuwe tenues speelt Fiorentina de uitwedstrijden in de Serie A en Coppa Italia gedurende 2019-20. De club van trainer Vincenzo Montella eindigde afgelopen seizoen op een zestiende plek en wist zich maar ternauwernood te handhaven op het hoogste niveau. Het Franse sportmerk Le Coq Sportif is sinds 2015 kledingsponsor van de Italiaanse club en dus ook verantwoordelijk voor het design van de nieuwe uitshirts.

Fiorentina uitshirt en tenue 2019-2020 in vier verschillende kleuren

Het Fiorentina uitshirt voor 2019-2020 is opnieuw in vier verschillende kleuren uitgebracht. Deze vier kleuren staan symbool voor de vier districten van de stad Florence. Het blauwe voetbalshirt is een ode aan Santa Croce, het groene voetbalshirt aan San Giovanni, het rode aan Santa Maria Novella en het witte shirt aan Santa Spirito. Qua template hebben de voetbalshirts van Fiorentina hetzelfde design. De voetbalshirts hebben een strakke, Italiaanse look. De uitshirts bevatten een ronde hals en worden verder gekenmerkt door de strakke mouwen. Over de borst loopt een subtiele ronding. Deze ronding is een verwijzing naar het harnas van de ridders in Florence en verwijst naar de lange traditie van het voetbalshirt. De onderkant van elk shirt bevat een label met daarin het symbool van het respectievelijke district van de stad. Verder staan op de borst de logo’s van de club en kledingsponsor Le Coq Sportif. De achterkant van het voetbalshirt bevat verder een speciaal symbool in de clubkleuren van Fiorentina. Alle tenues worden compleet gemaakt door een voetbalbroekje en kousen in dezelfde kleur als het voetbalshirt.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Fiorentina voetbalshirts voor 2019-2020, welke vanaf nu worden gedragen door spelers als Chiesa, Simeone, Muriel, Veretout , Pezzella en nog meer sterspelers.

Fiorentina uitshirt bestellen

Het is vanaf medio juli mogelijk de uitshirts van Fiorentina te kopen in de maten S, M, L, XL en XXL. De prijs van nieuwste Fiorentina voetbalshirts is € 84,95 voor volwassenen. In deze shops kan je het nieuwe shirt van Fiorentina ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer of van één van de spelers. Of laat je Fiorentina shirt bedrukken met de officiële Serie A badges. Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwe Fiorentina voetbalshirt vanaf nu in DEZE WEBSHOP!

of in DEZE SHOP! (inclusief goedkope t-shirts of retro t-shirts)