5 juli 2017

FC Sankt Pauli voetbalshirts 2017-2018

De nieuwe voetbalshirts van de Duitse club FC Sankt Pauli zijn vandaag officieel bekend gemaakt door de Duitse clubclub en kledingsponsor Under Armour. In deze nieuwe voetbalshirts speelt Sankt Pauli in de 2. Bundesliga en DFB Pokal gedurende 2017-2018. Sankt Pauli eindigde afgelopen seizoen op een zevende plek, waardoor het dit seizoen weer op het tweede niveau van Duitsland speelt. Het Amerikaanse sportmerk Under Armour is ook dit seizoen weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de tenues van de club uit Hamburg. Deze functie vervult het sportmerk sinds 2016-2017. De club lanceerde vandaag zowel het nieuwe thuisshirt, uitshirt als derde shirt van de club die haar thuiswedstrijden speelt in het Millerntor Stadium in Hamburg. Check hieronder de details.

FC Sankt Pauli thuisshirt 2017-2018

Het nieuwe thuisshirt van FC Sankt Pauli bevat alle clubkleuren van het shirt. Dit shirt is overwegend bruin en bevat een groot rood vlak op het midden van het shirt, geflankeerd door twee witte vlakken aan de boven- en onderkant. Deze vlakken zijn uitgerust met een print van verfspetters en zijn verre van recht toe, recht aan, wat het shirt een nonchalante look geeft. Verder is het nieuwe thuisshirt van de Duitse club uitgerust met een ronde hals en zijn de mouwen aan de onderkant uitgerust met een rode bies. Op de borst prijken de logo's van de club en Under Armour en op het midden van het shirt staat sponsor CONGSTAR. Het tenue wordt gecompleteerd door een bruin voetbalbroekje en bruine kousen met witte en rode details.

FC Sankt Pauli uitshirt 2017-2018

Het nieuwe uitshirt van van FC Sankt Pauli heeft een speciaal design. Het shirt wordt namelijk gekenmerkt door een all-over print van een muur en is bovendien geheel in stijl van de kleuren van het shirt. De print van de muur is een verwijzing naar de muur van het stadion van de club. Deze print loopt bovendien door tot over de mouwen. Het shirt is overwegend wit en bevat aan de bovenkant een rode en bruine band en ook op dit shirt is weer het design van verfspetters aanwezig. Ook de bies van de uittenues is rood. Verder bevat dit shirt een ronde hals en staan de logo's van de club, FC Sankt Pauli en Congstar op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het uittenue wordt gecompleteerd door een wit broekje met rode en bruine details. Deze kleuren komen ook weer terug in de kousen.

FC Sankt Pauli 3e shirt 2017-2018

Ook het 3e shirt heeft een uniek design. In dit shirt speelt Sankt Pauli vooral de uitwedstrijden in de Bundesliga dit seizoen. Het 3e shirt van FC Sankt Pauli bevat een all-over camouflage print in het grijs/bruin. Ook de mouwen van het shirt bevatten deze camo print en bevatten aan de bovenkant ook weer de spray painted print. Verder is het nieuwe 3e shirt uitgerust met een y-hals en is de bies uitgerust met een donker grijze band. Ook de logo's van de club, UA en Congstar staan weer op dezelfde plek als op het thusishirt en uitshirt. Het 3e tenue wordt gecompleteerd door een grijs broekje en grijze kousen.

De nieuwe Sankt Pauli tenues worden vanaf nu gedragen door spelers als Ryo Myachi, Ducksch, Sobota, Sahin, Sobiech en andere sterspelers. Zoals alle tenues van Under Armour zijn ook de voetbalshirts en tenues van Sankt Pauli uitgerust met de Under Armour HeatGear- technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat vocht naar de buitenkant van de tenues wordt getransporteerd, zodat de spelers droog en koel blijven en het tenue licht blijft. Bovendien zijn de Sankt Pauli tenues uitgerust met het door Under Armour ontwikkelde 4 way stretch systeem, waardoor de spelers nog dynamischer zijn en de shirts sneller drogen.

FC Sankt Pauli voetbalshirt kopen

De nieuwe voetbalshirts van Sankt Pauli kan je vanaf nu kopen in de onderstaande shops. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 74,95 en voor kinderen € 69,95. Deze tenues kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. In deze shops kan je bovendien de trainingskleding of t-shirts van de club uit Hamburg kopen. Of laat je shirt bedrukken met een eigen naam en nummer! Check ook de producten in het overzicht hiernaast of hieronder!

Koop het nieuwe Sankt Pauli shirt vanaf deze week in DEZE SHOP (inclusief goedkope t-shirts en bedrukking)

of DEZE WINKEL!