16 juli 2016

FC Sankt Pauli voetbalshirts 2016-2017

FC Sankt Pauli en Under Armour hebben de nieuwe voetbalshirts voor 2016-2017 officieel gelanceerd. In deze nieuws shirts speelt de club de 2. Bundesliga en DFB Pokal wedstrijden gedurende 2016-2017. FC Sankt Pauli is afgelopen seizoen op een vierde plek geëindigd en speelt daardoor komend seizoen opnieuw op het tweede niveau van Duitsland. Under Armour is vanaf komend seizoen kledingsponsor van de club. Deze deal werd vorig jaar zomer al bekend gemaakt. Zowel het nieuwe thuisshirt, uitshirt als 3e shirt van de Duitse club werden afgelopen week gelanceerd. We bespreken de designs van de shirts hieronder.

FC Sankt Pauli thuisshirt 2016-2017

Het nieuwe FC Sankt Pauli thuisshirt voor 2016-2017 is zoals altijd bruin en bevat dit jaar ook de rode en witte accenten uit de clubkleuren van de Duitse cultclub uit Hamburg, die haar thuiswedstrijden speelt in het Millerntor Stadion. De rode en witte accenten komen terug in de klassieke y-kraag van het shirt en in de bies aan de onderkant van de mouwen. Op de rechter borst staat het logo van de Amerikaanse kledingsponsor en de andere borst bevat het logo van de in 1910 opgerichte club. Shirtsponsor van de club is Congstar. Congstar is sinds 2014 de hoofdsponsor van de club en staat op het midden van de voetbalshirts van Sankt Pauli. Op de mouwen bevinden zich de officiële Hermes en 2. Bundesliga badge. Het nieuwe thuistenue van Sankt Pauli wordt gecompleteerd door door een bruin voetbalbroekje en bruine kousen met rode en witte details.

FC Sankt Pauli uitshirt 2016-2017

Het nieuwe FC Sankt Pauli uitshirt voor 2016-2017 heeft een flitsend design en is ook weer uitgerust met alle clubkleuren van de Hamburgse club. Het shirt is overwegend wit en is voorzien van twee diagonale ''verfstrepen''. Deze diagonale banen hebben de andere clubkleuren van de plaatselijke FC: bruin en rood. Verder is dit shirt uitgerust met een ronde hals en loopt er een rode lijn van de crew neck naar de onderkant van de mouwen. De logo's van de club, Under Armour en Congstar staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Dit tenue wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten flitsende strepen. De kousen zijn ook overwegend wit met rode en bruine details.

FC Sankt Pauli 3e shirt 2016-2017

Het nieuwe 3e shirt van FC Sankt Pauli is overwegend zwart en bevat over de borst een print van een doodskop. De ''skull'' of ''totenkopf'' is een symbool van de supporters van de club en staat ook op alle vlaggen van de club. Het nieuwe 3e shirt is voorzien van rode accenten, welke terug komen aan de binnenkant van de hals en in een dunne lijn aan de onderkant van de mouwen. Verder is het Sankt Pauli shirt uitgerust met een y-hals. De logo's van de club, UA en Congstar staan weer op dezelfde plek. Het nieuwe 3e tenue van Sankt Pauli wordt gecompleteerd door een zwart short en zwarte kousen.

Check hieronder de foto's van de nieuwe voetbalshirts en tenues van Sankt Pauli. Zoals alle tenues van Under Armour zijn ook de shirts en tenues van Sankt Pauli  voorzien van de nieuwste technieken. Allereerst is het tenue uitgerust met de Armour HeatGear- technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat vocht naar de buitenkant van de tenues wordt getransporteerd, zodat de spelers droog en koel blijven en het tenue licht blijft. Bovendien zijn de Sankt Pauli tenues uitgerust met het door Under Armour ontwikkelde 4 way stretch systeem, waardoor de spelers nog dynamischer zijn en de shirts sneller drogen.

FC Sankt Pauli voetbalshirt kopen

Het nieuwe Sankt Pauli shirt voor 2016-2017 kan je vanaf nu kopen in de onderstaande shops. Het shirt voor volwassenen heeft een prijs van € 79,95 en voor kinderen heeft het shirt een prijs van € 64,95. In deze shops kan je het shirt laten voorzien van een eigen naam en nummer of van één van de spelers van de club. Check daar ook andere FC Sankt Pauli merchandising! Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwe shirt binnenkort in de online Sankt Pauli SHOP!

of in deze Sankt Pauli STORE

Sankt -pauli -shirt -2016-2017

Fc -sankt -pauli -voetbalshirts -2016-2017