FC Nantes thuisshirt 2019-2020

FC Nantes en kledingsponsor New Balance hebben vandaag het nieuwe thuisshirt voor 2019-2020 gelanceerd. De Franse club eindigde afgelopen seizoen in de middenmoot van de Franse competitie, dus speelt in dit shirt ook komend seizoen de Ligue 1 en Coupe de France thuiswedstrijden in het Stade de la Beaujoire. Ook dit seizoen is New Balance weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de nieuwe tenues van Nantes. Het Amerikaanse sportmerk is sinds de zomer van 2018 kledingsponsor van Nantes en destijds werd een deal voor een lange periode gesloten.

FC Nantes thuis shirt en tenue 2019-20

Het nieuwe FC Nantes thuisshirt voor 2019-20 heeft dit gele en groene verticale banen. De groene banen zijn verdeeld in dunne, horizontale strepen en hierdoor heen lopen dus ook gele strepen. Dit geeft het voetbalshirt een opvallend design. Het nieuwe Nantes voetbalshirt is bovendien uitgerust met een groene v-hals. Op de borst van het shirt staan het logo van New Balance en het logo van de club van trainer Halilhodzic. Dit betreft een geheel nieuw logo. Het klassieke logo is ingeruild voor een wat minimalistischer embleem. Het doet een beetje denken aan de metamorfose die het logo van Juventus heeft ondergaan. Het logo bestaat uit de letter N en daaronder de hermelijn uit de vlag van de stad. Boven het logo staat de naam van de club. Het nieuwe Nantes FC thuistenue bevat verder verschillende sponsoren. Op het midden van het shirt staat sponsor SYNERGIE en verder bevat het voetbalshirt de logo’s van Manitdu, Prog/Nov en Santé. De onderkant van de mouwen bevatten een speciale taping met dunne lijntjes. Dit is een verwijzing naar het logo van New Balance. Het Nantes FC thuistenue wordt compleet gemaakt door een geel broekje en gele kousen met aan de bovenkant een groene band. De tenues zijn ook dit jaar weer uitgerust met de NB Dry technologie. New Balance is ook verantwoordelijk voor het nieuwste Liverpool thuisshirt en het voetbalshirt van Celtic.

FC Nantes voetbalshirt kopen

Het nieuwe FC Nantes voetbalshirt kun je vooralsnog alleen bestellen in de online clubshop van de Franse club. Wil je de club aanmoedigen? Check dan ook het uitgebreide assortiment retro voetbalshirts van de club in de onderstaande shop. Hier scoor je al een shirt vanaf € 29,95. Directe levering!

Bestel je Nantes retro voetbalshirt in deze webshop!