18 april 2019

Liverpool thuisshirt 2019-2020

Het nieuwe Liverpool thuisshirt voor 2019-2020 is vandaag officieel bekend gemaakt door kledingsponsor New Balance en de Premier League club met het motto ''LIVE IT''', verwijzend naar de legendarische spirit die de supporters van ''The Reds'' met elkaar verbindt. In dit nieuwe voetbalshirt speelt Liverpool FC de wedstrijden in de Engelse competitie, de FA Cup, League Cup en Champions League op Anfield Road gedurende 2019-2020. Ieder jaar heeft het voetbalshirt een speciaal thema. Dit jaar is het tenue een ode aan één van de meest succesvolle Liverpool managers uit de geschiedenis van de club: Bob Paisley! Paisley speelde van 1939 tot 1954 in totaal 253 wedstrijden voor de club en was van 1974 tot 1983 manager van Liverpool. Paisley, die in 1996 overleed, had op 23 januari 1919 100 jaar geworden.

Direct fan van dit nieuwe Liverpool voetbalshirt? Bestel het exclusief in de Liverpool fanshop (inclusief officiële bedrukking en goedkope t-shirts) of deze DEZE LIVERPOOL winkel 

Liverpool thuis shirt en tenue 2019-2020

Het nieuwe Liverpool thuisshirt voor 2019-2020 is met name geïnspireerd door het voetbalshirt van 1982-1983. De club werd dit seizoen niet alleen kampioen, het won ook de League Cup en Charity Shield. In dit seizoen had het voetbalshirts voor het eerst zogenaamde pinstripes op het tenue. Deze dunne, verticale, witte strepen zijn ook weer te vinden op de body van het nieuwe Liverpool thuisshirt. Deze strepen lopen vanaf de borst tot de onderkant van het shirt. Het bovenste gedeelte van het voetbalshirt is, evenals het gehele voetbalshirt rood. Het Liverpool voetbalshirt is bovendien uitgerust met een ronde hals met subtiele witte lijn en ook de bies aan de onderkant van de mouwen van het tenue van The Reds is overwegend wit. Een speciaal detail bevindt zich aan de binnenkant van de hals. Hier prijkt namelijk de handtekening van Bob Paisley in het geel. Op de borst staan de Liverbird en het New Balance logo in het goud. Dit is overigens misschien wel het laatste Liverpool thuisshirt van New Balance. Het contract tussen Liverpool en Amerikaanse sportmerk dat sinds 2015 de tenues van de club van manager Klopp verzorgt, loopt in de zomer van 2020 af en Nike lijkt de belangrijkste gegadigde om New Balance op te volgen. Op het midden van het tenue staat sponsor New Balance in het wit. De bank sponsort Liverpool al sinds 2010 en beide hebben nog een contract tot 2023. Uiteraard bevat het shirt ook nog een verwijzing naar de bij het Hillsborough omgekomen Liverpool supporters in 1989. In de nek staan twee vlammen met daartussen het getal 96.

Het nieuwe Liverpool thuistenue voor 2019-2020 wordt compleet gemaakt door een donker rood broekjes. Deze voetbalbroekjs hebben een atletische fit, wat ervoor zorgt dat de spelers van Liverpool vrij kunnen bewegen in het broekje. De onderkant van de Liverpool shorts hebben een speciale vorm. Het doel van deze vorm is dat het broekje beter stretch en de spelers snel van richting kunnen veranderen. Op de broekjes staan ook weer de Liverbird en het NB logo in het goud. De kousen van het nieuwe Liverpool tenue zijn ook geheel rood met gouden accenten en zijn uitgerust met een speciaal dempingssysteem. Zoals alle performance kleding van New Balance zijn de nieuwe Liverpool tenues uitgerust met het New Balance Dry systeem, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Liverpool thuisshirt voor 2019-2020. Dit tenue wordt vanaf nu gedragen door spelers als Virgil van Dijk, Wijnaldum, Salah, Mané, Firmino, Keita en nog meer sterspelers. Check ook het nieuwe Liverpool keepersshirt voor 2019-2020. 

Liverpool voetbalshirt kopen

Het nieuwe Liverpool voetbalshirt voor 2019-2020 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het voetbalshirt is voor volwassenen € 80,- (maten S, M, L, XL en XXL) en voor kinderen € 70,-. In de onderstaande shops kun je het Liverpool tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer of de officiële Premier League badges. Hiervoor wordt de officiële en originele Premier League bedrukking gebruikt. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Liverpool voetbalshirt altijd in de Liverpool fanshop (inclusief officiële bedrukking en goedkope t-shirts) 

of deze DEZE LIVERPOOL winkel