Liverpool keepersshirt 2019-2020

Liverpool en New Balance hebben vandaag tegelijkertijd met het nieuwe voetbalshirt voor 2019-2020 het nieuwe keepersshirt gelanceerd. Met de campagnenaam ''LIVE IT'' werden beide tenues vandaag aan het publiek getoond. Het nieuwe keepersshirt betreft het tenue waarin keepers als Becker en Mignolet met Liverpool de Premier League, FA Cup, League Cup en Champions League wedstrijden op Anfield Road spelen gedurende 2019-2020. Dit seizoen zijn de tenues van The Reds een ode aan Bob Paisley. De voormalig Liverpool legend, speler en manager zou dit jaar 100 jaar zijn geworden.

Zwart/goud Liverpool keeper shirt en tenue 2019-2020

Het keepersshirt en het thuisshirt zijn met name geïnspireerd door het tenue van het laatste seizoen waarin Paisley manager van de Premier League club was, namelijk het voetbalshirt van 1982-1983. Dit was het eerste seizoen waarin Liverpool kampioen werd en ook de League Cup en Charity Shield won. Sterren van dit elftal waren onder andere Ian Rush, Grame Souness, Kenny Dalglish en Phil Neal. Het voetbalshirt van 1982-1983 was het eerste tenue met zogenaamde pinstripes. Deze dunne, verticale strepen prijken ook op het nieuwe keepersshirt. Dit voetbalshirt is overwegend zwart met gouden accenten, verwijzend naar de vele prijzen die Paisley als speler en manager bij Liverpool gewonnen heeft. Op de borst prijken de logo's van Liverpool en New Balance in het goud en ook het logo van sponsor Standard Chartered op de borst is goud. De bies aan de onderkant van de mouwen is ook uitgerust met een gouden band met daarin flitsende zwarte strepen. Verder bevat het nieuwe keeperstenue van Liverpool een V-hals. Uiteraard is het Liverpool keeperstenue ook uitgerust met speciale details. In de hals staat de handtekening van Bob Paisley en de achterkant van het tenue bevat in de nek een verwijzing naar het Hillsborough drama van 1989, waarbij 96 Liverpool supporters omkwamen. Dit speciale logo bestaat uit twee vlammen met daartussen het getal 96.

Het nieuwe Liverpool keeperstenue wordt compleet gemaakt door een zwart broekje met gouden accenten en de kousen van het nieuwe keeperstenue bevat ook deze kleurencombinatie. Uiteraard zijn de nieuwe Liverpool keepersshirts voor 2019-2020 ook uitgerust met de NB Dry technologie voor een optimale prestatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe keepersshirts, die vanaf nu gedragen worden door Allison Becker en Mignolet!

Liverpool keepersshirt bestellen

Het nieuwe Liverpool keepersshirt voor 2019-2020 kun je vanaf nu kopen in de onderstaande winkels. De prijs van het shirt is voor volwassenen € 80,- en voor kinderen is het voetbalshirt € 70,-. In deze winkels kun je het zwart/gouden keepersshirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele PL bedrukking gebruikt! Check ook andere producten in het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering!

Bestel je Liverpool keepersshirt direct in deze SHOP  (inclusief officiële bedrukking)

of deze winkel