FC Nantes thuisshirt 2020-2021

FC Nantes en de nieuwe kledingsponsor Macron hebben vandaag het nieuwe FC Nantes thuisshirt 2020-2021 officieel gelanceerd met de leus: ‘’On est Nantes.’’ In dit nieuwe tenue speelt FC Nantes de Ligue 1 en Coupe de France thuiswedstrijden in het Stade de la Beaujoire gedurende 2020-2021. Vanaf dit seizoen is Macron verantwoordelijk voor het design en de productie van de FC Nantes voetbalshirt. Het Italiaanse sportmerk heeft het stokje overgenomen van New Balance. Vorige week tekenden Nantes en Macron een contract voor vijf seizoenen.

FC Nantes thuis shirt en tenue 2020-21

Het nieuwe FC Nantes thuisshirt is een combinatie van modern en klassiek. Het voetbalshirt is overwegend geel en bevat vanaf de onderkant naar het midden de iconische, groene verticale banen. Naar de bovenkant hebben deze banen een vervagend effect, waarbij het erop lijkt alsof deze banen met een penseelstreek op het tenue aangebracht zijn. Dit moderne effect zien we wel meer terug in andere voetbalshirts voor het seizoen 2020-2021. Verder is het FC Nantes thuisshirt uitgerust met een v-hals en zijn de mouwen ook geheel geel. De rechterborst en de mouwen bevatten het logo van Macron in het groen en ook het clublogo op de linkerborst is groen. Op het midden prijkt het logo van hoofdsponsor Synergie in het groen. De FC Nantes thuistenues worden dit seizoen gecompleteerd door een geel voetbalbroekje met groene logo’s van de club en Macron. De kousen zijn ook geel met een dunne, groene band aan de bovenkant. Alle tenues van Macron zijn ook dit seizoen uitgerust met de mPerformance technologie, welke zorgt voor ventilatie en de afvoer van zweet en vocht. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe voetbalshirts van FC Nantes, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Moses Simon, Coco, Castelletto, Louza, Emond, Ba en andere sterspelers.

FC Nantes voetbalshirt kopen

Het nieuwe FC Nantes thuisshirt 2020-2021 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Het tenue is alleen voor volwassenen beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. Het shirt heeft voor volwassenen een prijs van € 79,95. Check ook het uitgebreide assortiment retro voetbalshirts van de club in de onderstaande shop. Hier scoor je al een shirt vanaf € 29,95. Directe levering!

Bestel je FC Nantes voetbalshirt direct in deze SHOP!

of bestel je Nantes retro voetbalshirt in deze  FC NAntes fanshop

FC Nantes thuisshirt 2020-2021

FC Nantes voetbalshirt 2020-2021