FC Nantes lanceert voetbalshirt ter ere 80 jarig bestaan

FC Nantes en kledingsponsor Macron hebben een speciaal voetbalshirt ter ere van het 80 jarig bestaan van de Franse voetbalclub gelanceerd. ''Les Canaris'' zijn op 21 april 1943 opgericht en bestaan deze week dus exact 80 jaar. Het tenue wordt door de Franse voetbalclub dit weekend gedragen tijdens de thuiswedstrijd tegen ES Troyes en wordt bovendien gedragen tijdens een aantal van de resterende wedtrijden in Ligue 1. Macron is verantwoordelijk voor de productie van deze FC Nantes voetbalshirts. Het Italiaanse sportmerk is sinds 2020 de kledingsponsor van Nantes FC.

Het FC Nantes voetbalshirt ter ere van het 80 jarig bestaan is volledig geel en wordt gekenmerkt door de dunne, groene, verticale pinstripes. Ook de ronde hals en de band aan de onderkant van de mouwen zijn groen, alsook het logo van Macron op de rechterborst en op de schouders. De linkerborst is uitgerust met een speciaal FC Nantes logo. De omranding van het logo bevat een lauwerkrans met daartussen het oprichtingsjaar en het huidige jaartal: 1943-2023 met de tekst: ''80 ANS''. De binnenkant van de hals is uitgerust met een label, waarin het motto van de club staat: ''On est Nantes''. Op het midden van het tenue prijkt hoofdsponsor Synergie Interim CDI. De achterzijde van het voetbalshirt is volledig geel. Het tenue wordt compleet gemaakt door een groen voetbalbroekje en gele kousen met groene details.

Zoals alle Macron tenues zijn de FC Nantes voetbalshirts uitgerust met de mPerformance technologie. Dit systeem is in de stof van de voetbalshirts verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Het FC Nantes voetbalshirt ter ere van het 80 jarig bestaan kun je vooralsnog alleen bestellen in de officiële clubshop. De prijs van de voetbalshirts is € 90,- (beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL). Ben je op zoek naar andere FC Nantes voetbalshirt? Check de nieuwste voetbalshirts in de officiële Macron SHOP of FC Nantes retro voetbalshirts in deze winkel!

FC Nantes voetbalshirt 80 jarig bestaan

FC Nantes voetbalshirt 80 jarig bestaan

FC Nantes voetbalshirt 80 jarig bestaan