FC Nantes voetbalshirts 2022-2023

FC Nantes en kledingsponsor Macron Sportswear hebben vandaag de nieuwe FC Nantes voetbalshirts 2022-2023 gepresenteerd. In deze tenues speelt de Franse voetbalclub de Ligue 1 en Coupe de France wedstrijden tijdens het seizoen 2022-2023. FC Nantes eindigde vorig seizoen op de negende plek in Ligue 1. Ook dit jaar is Macron weer verantwoordelijk voor het design van de voetbalshirts en trainingskleding van Nantes. Het Italiaanse sportmerk is sinds medio 2020 de kledingsponsor van ''Le Maison Jaune''.

FC Nantes thuisshirt 2022-2023

Het FC Nantes thuisshirt 2022-2023 vertelt het verhaal van de historie en kunst van de stad. Het voetbalshirt is geel en bevat zowel witte als groene accenten. Deze kleurencombinatie komt terug in de ronde hals en de band aan de onderkant van de mouwen. Verder wordt het tenue gekenmerkt door de all-over tone-on-tone print op het voetbalshirt. Dit betreft een print van de Passage Pommeraye, een 100 meter lange overdekte galerij over drie verdiepingen in Nantes. Het gebouw is in de 19e eeuw gebouwd en nog steeds een historisch symbool van de Bretonse stad. Het tenue bevat nog meer details. De binnenkant van de hals bevat een label in de clubkleuren van FC Nantes met het motto van de club: ''On est Nantes''. In de nek op de achterkant van het voetbalshirt zijn acht sterren geborduurd. Deze sterren verwijzen naar de acht kampioenschappen van de club (1965, 1966, 1973, 1977, 1980, 1983, 1995 en 2001). Op de rechterborst en de mouwen staat het Macron logo in het groen en de linkerborst bevat het logo van FC Nantes. Dit betreft een siliconen badge. Op het midden van het FC Nantes voetbalshirt staat in het rood het logo van hoofdsponsor Synergie. Het FC Nantes thuistenue wordt compleet gemaakt door een geel voetbalbroekje. Dit voetbalbroekje heeft dezelfde stijl als basketbalbroekjes en bevat aan de bovenkant een groen/witte band. Op de voetbalbroekjes staan ook de logo's van de club en Macron. De kousen zijn geel met op het midden een groene en witte lijn.

FC Nantes uitshirt 2022-2023

Waar het thuisshirt van FC Nantes voornamelijk wordt gekenmerkt door de gele kleur met groene details, geldt dit voor uittenue precies andersom. Ook het uittenue is gebaseerd op de clubkleuren van FC Nantes. De basiskleur van het tricot is echter groen moet en all-over print van verschillende licht groene vlekken, en heeft verder gele details. Deze komen terug in de ronde hals van het shirt, de biezen aan de onderkant van de mouwen en bij de logo’s van Macron. Het Italiaanse sportmerk is goed vertegenwoordigd op het shirt, zowel op de rechterborst als op beide schouders is het juichende poppetje terug te vinden. Ook de naam van de hoofdsponsor, SYNERGIE is geel van kleur en staat op de buik van het shirt. Het clubwapen van FC Nantes staat op de linkerborst, ook dit clublogo heeft te tegenovergestelde kleuren als bij het thuisshirt van de club. In de nek, aan de achterkant van het shirt, staan 8 sterren. Deze zijn geel van kleur en staan voor de kampioenschappen. Deze werden voornamelijk in de jaren ’70 en ’80 behaald. Het laatste kampioenschap dateert echter uit 2001. Het nieuwe uittenue is volledig groen, ook de broek en de kousen hebben namelijk deze kleur. Het logo van Macron en de clubbadge zijn hier ook op terug te vinden en zijn geel van kleur.

Zoals alle Macron tenues zijn de FC Nantes voetbalshirts ook dit jaar gemaakt van het zogenaamde Eco-Softlock polyester. In het materiaal van deze zachte stof is de Mperformance technologie verwerkt, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de FC Nantes voetbalshirts 2022-2023, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Simon, Blas, Pallois, Merlin, Sissoko, Corchia, Girotto en nog meer spelers.

FC Nantes voetbalshirts kopen

De Macron FC Nantes voetbalshirts 2022-2023 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De voetbalshirts zijn alleen voor volwassenen beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. Beide voetbalshirts hebben voor volwassenen een prijs van € 84,95. Check ook het uitgebreide assortiment retro voetbalshirts van de club in de onderstaande webshops. Hier scoor je al een shirt vanaf € 29,95. Directe levering!

Bestel je FC Nantes voetbalshirt direct in de officiële MACRON SHOP

of deze SHOP!

of bestel je Nantes retro voetbalshirt in deze  FC Nantes fanshop

FC Nantes thuisshirt 2022-2023

FC Nantes thuisshirt 2022-2023

FC Nantes thuisshirt 2022-2023

FC Nantes voetbalshirts 2022-2023