FC Nantes uitshirt 2020-2021

Na het nieuwe FC Nantes thuisshirt 2020-2021 hebben de club en kledingsponsor Macron ook de nieuwe FC Nantes uitshirts gelanceerd. In dit nieuwe uittenue speelt de Franse club de uitwedstrijden in Ligue 1 en de Coupe de France. Vanaf dit seizoen is het Italiaanse sportmerk Macron de kledingsponsor van Nantes. Beide partijen tekenden een contract voor de duur van vijf seizoenen.

Zwart FC Nantes uit shirt en tenue 2020-21

Het nieuwe FC Nantes uitshirt 2020-2021 heeft dit seizoen een retro design. Het voetbalshirt is zwart en bevat een design van dunne, verticale pinstripes. Bovendien is het tenue uitgerust met gele accenten, als verwijzing naar de clubkleuren van de club van trainer Christian Gourcuff. De v-hals van het tenue is geel en hetzelfde geldt voor de band aan de onderkant van de mouwen. Bovendien zijn alle logo’s op het tenue geel. De rechterborst en de mouwen zijn uitgerust met het Macron logo en de linkerborst bevat het clublogo in het geel. Ook het embleem van sponsor Synergie op het midden van het tenue is geel. De binnenkant van de hals is uitgerust met een gele taping met daarin acht sterren. Deze sterren verwijzen naar de acht Franse kampioenschappen van de club. De binnenkant van de hals bevat ook nog een tag in de clubkleuren van FC Nantes. Het FC Nantes thuistenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met daarop de logo’s van de club en Macron. De kousen zijn ook zwart met gele details. Zoals alle tenues van Macron zijn ook de nieuwe uitshirts van de Franse club uitgerust met de mPerformance technologie, welke zorgt voor de perfecte afvoer van vocht en voor ventilatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe tenue, dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Chirivella, Simon, Coco, Louza, Castelletto en nog meer spelers.

FC Nantes voetbalshirt kopen

Het nieuwe FC Nantes uitshirt 2020-2021 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkel. De prijs van het tenue is € 79,95 en uiteraard kun je het tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer.  Check ook het uitgebreide assortiment retro voetbalshirts van de club in de onderstaande shop. Directe levering!

Bestel je FC Nantes voetbalshirt direct in deze SHOP!

of bestel je Nantes retro voetbalshirt in deze  FC NAntes fanshop

FC Nantes uitshirt 2020-2021

FC Nantes uittenue 2020-21