Racing Club Strasbourg voetbalshirts 2019-2020

Strasbourg en adidas hebben vandaag ook de nieuwe voetbalshirts voor 2019-2020 gepresenteerd. In deze tenues speelt de Franse club de Ligue 1 en Coupe de France wedstrijden gedurende 2019-2020. Racing Strasbourg eindigde afgelopen seizoen op een elfde plek in de Franse competitie en speelt dit seizoen dus opnieuw op het hoogste niveau. De nieuwe tenues van Strasbourg zijn gebaseerd op een standaard template van adidas.

Strasbourg thuisshirt 2019-2020

Het Racing Club Strasbourg thuisshirt voor 2019-2020 is overwegend blauw en wordt gekenmerkt door de flitsende, dunne, verticale strepen. Deze banen hebben een gradient design van dunne puntjes.  Dit betreft het TIRO19 template van adidas. Verder bevat het tenue witte details. De ronde hals is wit en hetzelfde geldt voor de drie adidas strepen op de schouders en de bies aan de onderkant van de mouwen. Op de borst prijken de logo’s van de club en adi en op het midden van het tenue staat sponsor ES. De onderkant van het tenue bevat een label in het oranje/wit met de tekst: ‘’JETZT GETH’s LOS.’’ Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een blauw broekje en blauwe kousen met witte details.

Strasbourg uitshirt 2019-2020

Het Strasbourg uitshirt voor 2019-2020 is overwegend grijs met een melange achtige print over de body van het voetbalshirt. Dit shirt bevat blauwe details. De ronde hals is blauw en hetzelfde geldt voor de drie strepen van adidas op de schouders en de bies aan de onderkant van de mouwen. Alle logo’s staan op dezelfde plek als op het thuisshirt en dit tenue wordt compleet gemaakt door een grijs voetbalbroekje en grijze kousen met blauwe details. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Strasbourg tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Lala, Mothiba, Ajorque, Lienard, Da Costa, Martin, Carole, Sissoko en nog meer sterspelers.

De nieuwe Racing Club Strasbourg tenues kun je vooralsnog alleen in de webshop van de club bestellen. Ben je op zoek naar andere tenues voor 2019-2020? Check het dan in deze winkel!