2 mei 2019

Celtic thuisshirt 2019-2020

Het nieuwe Celtic thuisshirt voor 2019-2020 is vandaag officieel bekend gemaakt door kledingsponsor New Balance en de Schotse kampioen met de leus #OnToVictory, geïnspireerd door het fameuze Celtic nummer: ''Celtic, Celtic, that's the team for me.'' In dit nieuwe thuistenue spelen ‘’The Hoops’’ de Schotse Premiership, beker- en Europese wedstrijden op Celtic Park gedurende 2019-2020. Het Amerikaanse sportmerk New Balance is ook dit seizoen weer kledingsponsor van de club uit Glasgow. Deze functie vervult het merk sinds 2015! 

Celtic thuis shirt en tenue 2019-2020

Het nieuwe Celtic voetbalshirt heeft een vrij klassiek design en is een ode aan het allereerste Celtic voetbalshirt van 1888.  Uiteraard bevat het shirt opnieuw de iconische groene en witte horizontale banen over het tenue. Naar de onderkant van het shirt zijn de banen iets dikker. Deze banen lopen ook door over de mouwen. Verder is het shirt uitgerust met een polo kraag. De kraag van het voetbalshirt is groen. Op de borst prijken de logo’s van New Balance en de club. Boven het logo van de in 1888 opgerichte club staat weer een gouden ster en deze ster verwijst naar het winnen van de Europa Cup I in 1967. Op het midden van het tenue staat ook dit jaar weer sponsor Dafabet. De online gokspecialist is sinds 2016 de hoofdsponsor van de club en vorig jaar werd dit contract verlengd tot het einde van het seizoen 2024-2025. Een speciaal detail bevindt zich in de nek op de achterkant van het voetbalshirt. Hier prijkt een Keltisch kruis en daaronder staat het logo van subsponsor Magners. De bies aan de onderkant van de mouwen is ook nog uitgerust met subtiele zwarte details. Deze flitsende strepen zijn gebaseerd op het logo van kledingsponsor New Balance. Het tenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en de kousen zijn aan de bovenkant groen en aan de onderkant wit. Op de kousen staan ook de naam van de club en het logo van kledingsponsor NB. Zoals alle tenues van het Amerikaanse sportmerk zijn de tenues van Celtic ook uitgerust met de 
NB Dry technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de shirts die vanaf nu gedragen worden door spelers als Christie, Brown, Forrest, Weah, Tierney, Griffiths en nog meer sterspelers. Check bovendien het nieuwe Liverpool thuisshirt van New Balance! 

Celtic voetbalshirt kopen

Het nieuwe Celtic voetbalshirt voor 2019-2020 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het voetbalshirt voor volwassenen is ongeveer € 80,- en voor kinderen is het tenue € 70,-. In deze shops kun je het Celtic tenue natuurlijk ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer! Directe levering gegarandeerd!

Bestel het Celtic shirt altijd in deze winkel! 

of in DEZE SHOP (inclusief goedkope t-shirts en hoodies)