Celtic FC 3e voetbalshirt 2023-2024

Celtic FC en kledingsponsor adidas hebben vandaag het nieuwe Celtic FC 3e voetbalshirt 2023-2024 gepresenteerd. In dit voetbalshirt speelt de club uit Glasgow de Schotse Premier League, FA Cup en Europese uitwedstrijden tijdens het seizoen 2023-2024. Celtic is dit seizoen voor de 53ste keer in de geschiedenis kampioen van Schotland geworden en speelt in dit voetbalshirt vooral tijdens de uitwedstrijden in de Champions League of Europa League. Adidas is de producent van alle Celtic FC voetbalshirts 2023-2024. Deze functie heeft het Duitse sportmerk sinds het seizoen 2020-2021. Dafabet is sinds medio 2016 de hoofdsponsor van ''The Hoops'' en staat dit seizoen ook weer op de voorkant van de Celtic voetbalshirts. 1

Geïnspireerd door de kunstscene in Glasgow

Het Celtic FC 3e voetbalshirt 2023-2024 is geïnspireerd door de bloeiende kunstscene in de Schotse stad Glasgow. Het voetbalshirt bevat een design van golven in twee tinten groen, welke door adidas ''Vista Green'' en ''Beam Green'' genoemd worden. Met wat fantasie zijn de golven een moderne interpretatie van de horizontale groene en witte banen van het Celtic thuisshirt. De golven op de voorkant van het voetbalshirt staan overigens ook symbool voor de geluidsgolven van het geluid van de supporters wanneer zijn Celtic op Celtic Park naar een overwinning loodsen. Alle details op het voetbalshirt zijn donkergroen of turquoise. De ronde hals is overwegend donkergroen met een subtiele turquoise lijn. Deze kleurencombinatie komt ook weer terug in de band aan de onderkant van de mouwen. Alle branding op dit tenue is lichtgroen. De rechterborst is uitgerust met het nieuwe adidas performance logo. Dit logo wordt door het Duitse sportmerk vanaf dit seizoen op alle tenues gebruikt en bevat alleen nog maar drie diagonale blokken. Op de andere borst staat de Celtic FC badge. Dit betreft een monochroom logo. Het logo heeft namelijk niet de gebruikelijke kleuren, maar is in stijl van de kleuren van het tenue, in dit geval turquoise. Ook de logo's van Dafabet (voorkant) en Magners (achterkant) zijn turquoise. De zijkanten van het voetbalshirt bevatten ook een turquoise taping, welke doorloopt over de onderkant van de achterkant van het Celtic FC 3e voetbalshirt. Dit Celtic tenue wordt compleet gemaakt door een donkergroen voetbalbroekje met aan weerszijden lichtgroene adidas strepen. Op de voetbalbroekjes staan ook de logo's van de club en adidas. De kousen zijn turquoise met aan de bovenkant donkergroene adidas strepen.

Extra informatie

  • Materiaal: 100% polyester
  • Technologie: adidas AeroReady, voor de optimale afvoer van vocht en voor ventilatie
  • Geribbelde boorden voor de perfecte pasvorm
  • Ronde Hals
  • Geweven Celtic FC en adidas logo
  • Langere achterzoom

Celtic FC 3e voetbalshirt bestellen

Het nieuwe adidas Celtic FC 3e voetbalshirt 2023-2024 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL en XXL) is het voetbalshirt € 99,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en1 76) € 74,95. In deze winkels kun je de Celtic FC voetbalshirts ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering!

 

Celtic FC 3e voetbalshirt 2023-2024

Celtic FC 3e voetbalshirt 2023-2024