8 juli 2017

FC Nantes thuisshirt 2017-2018

Het nieuwe thuisshirt van de Franse club FC Nantes is vandaag bekend gemaakt door de Franse club en kledingsponsor Umbro. In deze nieuwe shirts speelt Nantes de Ligue 1, Coupe de Ligue en Coupe de France wedstrijden gedurende 2017-2018. Nantes eindigde afgelopen seizoen op een zevende plek in de competitie, waardoor het naast een ticket voor Europees voetbal greep. Umbro is ook dit seizoen weer kledingsponsor van de club. Het Engelse sportmerk vervult deze functie sinds het seizoen 2014-2015. Destijds tekenden beide partijen een contract voor vier seizoenen. Check hieronder de details van het nieuwe thuisshirt.

FC Nantes thuis shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe thuisshirt van Nantes is overwegend geel en bevat groene mouwen. De mouwen zijn bovendien uitgerust met een groene strip. In deze strip zijn verschillende Umbro logo's verwerkt. De dubbele diamant van het Engelse sportmerk prijkt ook op de rechter borst en de linker borst bevat het logo van de club. Hoofdsponsor SYNERGIE versiert het midden van het tenue van de Franse club. Het shirt bevat een ronde hals. Verder bevat het shirt weinig opvallende accenten. Het tenue wordt gecompleteerd door een geel broekje en gele kousen. De nieuwe tenues worden vanaf nu gedragen door spelers als Stepinski, Gillet, Sala, Harit en Kayembe.

Het nieuwe Umbro tenue van Nantes FC is dus niet heel erg spannend. Alle tenues van Umbro bevatten dit jaar een strip met daarin het logo van het merk over de schouders en mouwen. Dit geldt ook de voor voetbalshirts van Everton, PSV en West Ham United.

FC Nantes voetbalshirt kopen

Het nieuwe FC Nantes thuisshirt voor 2017-2018 kan je vanaf juli/augustus kopen in de onderstaande shop(s). De prijs van het shirt is ongeveer € 80,-. Hier kan je het shirt van Nantes ook laten voorzien van een eigen naam en nummer of van één van de spelers van de Franse club. Directe levering!

Koop het nieuwe FC Nantes voetbalshirt binnenkort in deze officiële shop!