13 juni 2017

PSV thuisshirt 2017-2018

Het nieuwe PSV thuisshirt voor het seizoen 2017-2018 is vandaag officieel bekend gemaakt door de Eindhovense club en kledingsponsor Umbro. De afgelopen dagen zijn er via Social Media al meerdere 'teasers' geplaatst met verschillende details over het shirt. Wederom worden de tenues van PSV dit jaar ontworpen door Umbro. PSV en Umbro zullen in ieder geval nog tot 2020 aan elkaar verbonden blijven. Het merk is sinds 2015-2016 kledingsponsor van de club van Philip Cocu. Het nieuwe shirt is geïnspireerd door het PSV shirt uit het seizoen 1994-95, toen onder andere Il Fenomeno Ronaldo in dit voetbalshirt schitterde. Bekijk hieronder meer informatie over het klassieke rood en wit gestreepte voetbalshirt. #EENDRACHT

PSV shirt thuis en tenue 2017-2018

Het nieuwe PSV shirt is dus gebaseerd op het shirt van 1994-1995. In dit seizoen eindigde PSV als derde achter Ajax en Roda JC en speelde spelers als Waterreus, Faber, Numan, Valckx, Vink, Wouters, Zeden, Nilis en Ronaldo bij de club. Ronaldo werd in dit seizoen topscorer van Nederland met 30 doelpunten. Destijds was adidas nog kledingsponsor van PSV. Het thuisshirt van 2017-2018 heeft vrijwel hetzelfde design als het shirt van destijds. 

Het nieuwe PSV Eindhoven thuisshirt voor 2017-2018 is traditioneel rood met wit gestreept. De voorkant van het tenue bevat vier rode en drie witte banen. De rode banen worden dit jaar geflankeerd door dunnere rode strepen. Opvallend is dat de middelste baan van het shirt wit is. Hiermee heeft het shirt opnieuw een fris uiterlijk, zo laat Umbro designer Bryony Coates weten. Een ander mooi detail op dit PSV shirt is de dikke rode baan over de mouwen en deze baan is op de schouders voorzien van het bekende diamant logo van Umbro, welke als strip hierop is aangebracht. Deze Umbro strip is op meerdere 2017-18 shirts van Umbro te zien. Aan de onderkant van de rechtermouw is plaats gemaakt voor co-sponsor Philips. Deze sponsor stond jaren midden op het bekende PSV shirt. Nu is Philips als badge op de mouw aangebracht. Net als vorig jaar staat op het nieuwe PSV thuisshirt de naam van hoofdsponsor Energie Direct. Het rood en wit gestreepte shirt bevat op de voorkant een wit vlak en op het witte vlak is in het zwart de naam van de hoofdsponsor te zien.

Verder is het shirt voorzien van een ronde hals. Deze is aan de zij- en achterkant zwart en aan de voorkant wit. Uiteraard is het PSV thuisshirt voorzien van het embleem van PSV op de linkerborst met hierboven de 2 gouden kampioenssterren. PSV heeft in totaal 23 keer het landskampioenschap mogen vieren. De andere borst is voorzien van het logo van kledingsponsor Umbro. Het thuisshirt welke gedragen werd door onder andere Ronaldo en Nilis had een grote witte kraag met daarop 2 rode strepen. De achterkant  van het shirt bevat een rood vlak waarop de rugnummer en namen van de spelers staan, terwijl aan de onderkant de strepen doorlopen. Het nieuwe tenue van de Eindhovenaren wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje, welke ook de logo's van PSV en Umbro bevat. De kousen zijn overwegend wit en bevatten aan de bovenkant een rode en zwarte band. In dit nieuwe tenue schitteren vanaf nu sterren als De Jong, Guardado, Arias, Propper, Pereiro, Ramselaar, Hendrix en andere sterspelers. Check ook het nieuwe PSV uitshirt voor 2017-2018. 

 

PSV voetbalshirt 2017-2018 kopen

Het nieuwe PSV shirt voor 2016-2017 kan je vanaf nu kopen in de onderstaande shops. Dit kan voor zowel kinderen als volwassenen. Dit kan dus in de maten 134, 146, 158, 170, S, M, L, XL en XXL. De prijs van het shirt voor volwassenen is ongeveer € 81,95 en € 71,95 voor kinderen. Het bijbehorende broekje heeft een prijs van € 34,95 en voor kinderen € 32,95. De kousen hebben een prijs van € 12,95. In deze shop kan je het nieuwste PSV shirt laten bedrukken met een eigen naam en nummer of de printing van één van de spelers van de Brabantse club. Wil je andere PSV producten kopen? Check dan het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering.

Koop het nieuwe PSV shirt in deze online winkel

of deze officiële STORE

of check de nieuwe PSV trainingskleding in deze shop!