15 juni 2017

PSV uitshirt 2017-2018

Nadat eerder deze week het PSV thuisshirt bekend werd gemaakt, is het vandaag de beurt aan het nieuwe uitshirt van de Eindhovenaren. Deze is vandaag namelijk officieel bekend gemaakt door Umbro en de Brabantse club. In dit nieuwe shirt speelt PSV de uitwedstrijden in de Eredivisie, KNVB Beker en Europa League gedurende 2017-2018. PSV is afgelopen seizoen als derde geëindigd in de Eredivisie, waardoor het komend seizoen in de Europa League speelt. Umbro is ook dit seizoen weer verantwoordelijk voor de productie en het design van het nieuwe uittenue van de club. De Engelse sportmerk vervult deze functie vanaf 2015-2016 en beide partijen hebben nog een contract tot juli 2020. Check hieronder alle details van het nieuwe uitshirt van PSV!

Grijs PSV uit shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe uitshirt van PSV is geïnspireerd door de stad Eindhoven als lichtstad. Om deze reden is het shirt uitgerust met fel gele details. Het nieuwe PSV shirt is overwegend grijs en is het eerste PSV voetbalshirt ooit dat voorzien is van een gemêleerd patroon op de voor- en achterkant van het shirt. Verder het uitshirt verschillende fluoriserende gele accenten over het gehele shirt. Zo is de brede strip over de mouwen onder andere fel geel. Deze strip bevat bovendien een print van verschillende Umbro logo's. De dubbele diamant van het sportmerk staat bovendien in het fluo geel op de rechter borst. De andere borst bevat het logo van de club in het fel geel en ook het logo van hoofdsponsor ENERGIE DIRECT op het midden van het shirt is fel geel. De energieleverancier is sinds 2016-2017 hoofdsponsor van de club. Daarnaast is het shirt dit seizoen uitgerust met een ronde hals en bevat het voetbalshirt van de Eindhovenaren een speciale Philips badge op de linker mouw. Het nieuwe PSV uittenue wordt gecompleteerd door een grijs voetbalbroekje met aan de zijkanten een fel gele strip en ook de logo's van Umbro en de club van trainer Philip Cocu zijn fel geel. De kousen van het nieuwe tenue zijn bovendien grijs met fel gele accenten.

Bryan Coates, designer bij Umbro geeft nog een reactie op het nieuwe shirt van PSV: ''Wij wilden een shirt ontwerpen die Eindhoven als lichtstad zou uitstralen. Hier zijn de fans van PSV trots op. Wij raakten geïnspireerd door GLOW (de koepel voor Eindhoven Centraal). De felle en fluo gele accenten op een donker voetbalshirt symboliseren het licht van GLOW en lichtstad Eindhoven.''

Check ook het nieuwe thuisshirt van PSV voor 2017-2018. In deze shirts schitteren vanaf nu spelers als Luuk de Jong, Propper, Locadia, Pereiro en nog meer sterren.

PSV voetbalshirt kopen

Het nieuwe PSV shirt voor 2017-2018 kan je vanaf nu kopen in de onderstaande online winkels voor kinderen en volwassenen. De prijs van het shirt voor kinderen is € 71,95 en voor volwassenen € 81,95. Deze shirts kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. In deze shops kan je het shirt van PSV ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Check ook het overzicht met beschikbare producten van de club hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd.

Koop het nieuwe PSV shirt in deze online winkel

of deze officiële STORE

of check de nieuwe PSV trainingskleding in deze shop!