17 mei 2017

Everton thuisshirt 2017-2018

Everton heeft de eerste details van het nieuwe thuisshirt van komend seizoen bekend gemaakt. The Toffees maakten bekend dat het shirt door de club en Umbro op 16 mei 2017 officieel gelanceerd gaat worden. In dit nieuwe shirt speelt Everton de Premier League, FA Cup en Europese thuiswedstrijden in Goodison Park gedurende 2017-2018. Het nieuwe shirt bevat in ieder geval één speciaal en nieuw detail. De club en het biermerk Chang (sinds 2004 hoofdsponsor) van de club nemen na dit seizoen afscheid van elkaar, wat betekent dat er een nieuwe shirtsponsor op het nieuwe Everton thuisshirt voor 2017-2018 gaat staan. Volgens de geruchten zou de Keniaanse gokwebsite Sportpesa vanaf komend seizoen de nieuwe sponsor van de club worden. Dit wordt ook pas op 16 mei bekend.

Everton thuis shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe Everton thuisshirt voor 2017-2018 is zoals altijd overwegend blauw en heeft dit jaar een vrij simpel design. Het shirt wordt onder andere gekenmerkt door het navy blauwe vlak over de mouwen en onder de oksels en verder bevatten de mouwen een strip, waarin het logo van de Engelse kledingsponsor Umbro verwerkt is. Het logo van het sportmerk versiert bovendien de rechter borst en de binnenkant van de ronde hals. In 2014 tekenden beide partijen een deal tot en met 2019. Eerder was het Engelse sportmerk ook kledingsponsor van de club in de periode 1974-1983, 1986-2000 en 2004-2009). De linker borst bevat het logo van de club en op het midden van het voetbalshirt staat de nieuwe hoofdsponsor: Sportpesa. Sportpesa is een van origine Keniaanse gokwebsite. De onderneming heeft een legendarische hoofdsponsor vervangen. Sinds 2004 was het biermerk CHANG namelijk hoofdsponsor van de club en daar is dus deze zomer afscheid van genomen. Sportpesa en Everton tekenden deze week een contract voor de duur van vijf seizoenen. Verder bevat de achterkant van het nieuwe voetbalshirt van ''The Toffees'' nog een speciaal detail. Net onder de kraag bevindt zich een speciaal icoontje, welke een ode is aan Dixie Dean. De Engelse speler speelde van 1925 tot 1937 voor de Engelse club en is all-time topscorer van de club. Tijdens het seizoen 1927-1928 scoorde de in Birkenhead geboren speler maar liefst 60 keer in de First Division en leidde hij de club naar het kampioenschap.

Het nieuwe Everton thuistenue wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten een blauwe strip. Ook de logo's van de club en Umbro zijn vertegenwoordigd op de voetbalbroekjes. De kousen van het nieuwe tenue zijn wit met blauwe accenten. In deze nieuwe tenues spelen vanaf nu spelers als Lukaku, Schneiderlin, Barkley, Coleman, Davies, Bolasie, Valencia en andere sterren. Check ook het nieuwe Everton uitshirt voor 2017-2018. 

Everton FC voetbalshirt kopen

Het nieuwe Everton thuisshirt voor 2017-2018 kan je vanaf nu kopen in de onderstaande online shops. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 79,95 en voor kinderen € 69,95. In deze shops kan je het shirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer of de printing van één van de spelers van Everton. Hiervoor wordt de officiële en originele Premier League bedrukking gebruikt. Dit is dezelfde bedrukking als de spelers van Everton op het shirt dragen tijdens Premier League wedstrijden. Wil je andere Everton producten kopen? Check het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering!

Koop het nieuwe shirt in DEZE SHOP

of DEZE ONLINE SHOP!