19 juli 2022

Everton uitshirt 2022-2023

Everton speelt de uitwedstrijden dit seizoen in een roze uitshirt. Het nieuwe Everton uitshirt 2022-2023 werd vandaag officieel gepresenteerd door de club uit Liverpool en kledingsponsor Hummel Sportswear. In dit nieuwe tenue speelt het team van manager Frank Lampard de Premier League, FA Cup en League Cup uitwedstrijden. Eerder lanceerden het Deense sportmerk en de club al het Everton thuisshirt 2022-2023.

Everton FC uit shirt en tenue 2022-2023

De Rupert Tower uit het Everton logo vormde de inspiratie voor het nieuwe uittenue. Dat het uittenue een opvallende kleurencombinatie heeft, mag een understatement zijn. Het uitshirt van ''The Toffees'' is namelijk een combinatie van roze en navy blauw. Het tenue bevat een all-over print van ruiten, waarin dunne navy blauwe lijnen zijn verwerkt. Een aantal van de ruiten bevatten geen horizontale lijnen. In deze geometrische vormen is een fading effect verwerkt. De mouwen zijn geheel roze en de schouders bevatten aan weerszijden de chevrons van kledingsponsor Hummel. Het voetbalshirt bevat verder een ronde hals met een donkerblauwe band. Alle logo's op het tenue zijn ook donkerblauw. Op de rechterborst prijkt het logo van Hummel Sportswear en de linkerborst bevat het logo van de Premier League club. Dit betreft een monochroom logo. De badge heeft namelijk niet de gebruikelijke kleuren, maar is in stijl van de kleuren van het tenue: blauw/roze. Op het midden van het tenue staat het logo van hoofdsponsor Stake.com. De achterzijde van het Everton uittenue is volledig roze en bevat in de nek een graphic van de Rupert Tower. Het tenue wordt compleet gemaakt door een donkerblauw voetbalbroekje met aan de zijkanten een roze band en roze Hummel trademark tekens. De broekjes bevatten bovendien de logo's van de club en Hummel. De kousen zijn volledig roze met aan de bovenkant twee donkerblauwe strepen en op het midden weer de chevrons.

Richard Kenyon, Director of Communications, Revenue and International Growth bij Everton, reageert: “We zijn erg blij met het ontwerp van dit uittenue, dat een aantal van onze traditionele clubkleuren combineert met een levendige, moderne afbeelding van de toren uit ons logo. Dit is weer een sterk tenue van Hummel en we hopen dat het uitshirt dezelfde positieve reacties krijgt van onze supporters als het thuistenue.''Allan Vad Nielsen, CEO van Hummel, voegt hieraan toe: “Durf en speels zijn maakt deel uit van ons DNA, en net als wij is Everton een club die dingen graag anders doet en altijd met een grote lading karakter. Daarom zijn we ook verheugd dat om samen met Everton dit tenue te lanceren, die volgens ons de geschiedenis in zal gaan als een van de meest gewaagde uittenues aller tijden.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het Hummel Everton uitshirt 2022-2023, dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Alli, Gordon, Calvert-Lewin, Tarkowski, Iwobi, Brantwaite, Rondon, Keane en nog meer spelers.

Everton thuisshirt kopen

Het Hummel Everton uitshirt 2022-2023 kun je vanaf deze maand bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het voetbalshirt is voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) € 74,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152 en 164) € 64,95. In deze winkels kun je het nieuwe tenue van de club uit Liverpool ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt. Directe levering! 

Bestel je Everton tenue in deze winkel!

of deze WINKEL (inclusief goedkope t-shirts en officiële bedrukking)

Everton uitshirt 2022-2023

 

Everton uitshirt 2022-2023