26 augustus 2020

Everton 3e shirt 2020-2021

Everton en kledingsponsor Hummel hebben na het nieuwe thuisshirt en uitshirt ook een 3e shirt of alternatief uitshirt gelanceerd. Dit tenue wordt als alternatief voor het uitshirt gedragen tijdens de Premier League, FA Cup en League Cup uitwedstrijden in 2020-2021. Het tenue werd gepresenteerd met het motto: ‘’MORE THAN ELEVEN.’’ Dit motto gebruikt Hummel voor de lancering van alle tenues van de club uit Liverpool dit seizoen.

Turquoise Everton uitshirt 2020-2021

Het tenue werd door de club op een speciale manier gepresenteerd, namelijk door een aantal verstandelijk gehandicapte supporters van de club. Het tenue is namelijk onder andere een eerbetoon aan het feit dat het zogenaamde ‘’Community Disability Programme’’ van de club dit jaar twintig jaar bestaat. Ook Hummel investeert vanaf dit seizoen in het progamma dat er op gericht is verstandelijk gehandicapten kennis te laten maken met voetbal door middel van trainingen, wedstrijden en begeleiding. Het nieuwe Everton 3e tenue 2020-2020 is dit seizoen turquoise. Door de club wordt deze kleur ‘’Seafoam’’ genoemd en dat heeft alles te maken met de ligging van de stad Liverpool als havenstad. Het tenue bevat verder dunne, witte pinstripes over de body van het tenue. Deze dunne lijnen hebben verschillende lengtes. Verder bevatten de mouwen van het tenue de iconische trademark tekens van Hummel in het grijs (Charcoal). Het logo van het Deense sportmerk prijkt op de linkerborst. Vanaf dit seizoen is Hummel kledingsponsor van ‘’The Toffees.’’ Het merk is de opvolger van Umbro. De linkerborst is uitgerust met een monochrome clubbadge. Dit betekent dat de badge geheel in stijl is van de kleuren van het tenue: turquoise/wit. In de hals op de achterkant van het tenue is het oprichtingsjaar van de club verwerkt (1878) en op het midden van het tenue prijkt sponsor CAZOO. Het Everton 3e tenue wordt dit jaar compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met aan de zijkanten turquoise chevrons van Hummel. Op de broekjes staan ook de logo’s van de club en Hummel. De kousen van het 3e tenue zijn ook turquoise met zwarte accenten.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Everton tenues, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Richarlison, Moise Kean, Calvert-Lewin, Keane, Branthwaite, Gordon, Mina en nog meer spelers. Check bovendien het nieuwe Everton thuisshirt en uitshirt van Hummel.

Everton voetbalshirt kopen

Het nieuwe Everton 3e shirt 2020-2021 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het voetbalshirt is voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) € 69,95. In deze winkels kun je het nieuwe tenue van The Toffees ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het shirt hebben. Directe levering! 

Bestel je Everton tenue in deze winkel!

of de Everton fanshop (inclusief goedkope t-shirts en officiële bedrukking)

Everton 3e shirt 2020-2021