3 juli 2020

Everton thuisshirt 2020-2021

Everton en de nieuwe kledingsponsor Hummel hebben vandaag het nieuwe Everton thuisshirt 2020-2021 gelanceerd met de leus: ''MORE THAN ELEVEN.'' In dit voetbalshirt spelen ''The Toffees'' de Premier League, FA Cup en League Cup thuiswedstrijden op Goodison Park gedurende 2020-2021. Vanaf dit seizoen is Hummel de kledingsponsor van de club uit Liverpool. Het Deense sportmerk en Everton tekenden vorige maand een contract voor de duur van drie seizoenen. Daarnaast heeft de club een nieuwe hoofdsponsor!

Everton thuis shirt en tenue 2020-2021

Het Everton voetbalshirt 2020-2021 is een ode aan het lijflied van de supporters van Everton, het zogenaamde Z-Cars anthem. Het tenue bevat over de borst een design van diagonale strepen, welke geluidsgolven symboliseren en dus verwijzen naar het nummer van de supporters. Verder bevat het tenue witte accenten. De bies aan de onderkant van de mouwen is wit en hetzelfde geldt voor het logo van kledingsponsor Hummel op de borst. Het Deense sportmerk is de opvolger van Umbro, dat sinds 2014 de kledingsponsor van de club van manager Carlo Ancelotti was. De mouwen bevatten de bekende trademark tekens van Hummel in het zilver. Deze driehoeken op de mouwen worden ook wel chevrons genoemd. Op de linkerborst prijkt het logo van de club en op het midden van het Evertond thuistenue staat de nieuwe hoofdsponsor CAZOO. De eigenaar van merken als LoveFilm en Zoopla & Everton tekenden ook een contract voor drie seizoenen. CAZOO volgt Sportpesa op als shirtsponsor van The Blues. De onderkant van het tenue bevat nog een zilveren tag, waardoor je kunt zien dat het ook een authentiek tenue betreft.

Het nieuwe Everton thuistenue wordt dit seizoen gecompleteerd door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten blauwe trademark tekens van Hummel. Deze chevrons zijn voor de helft verdeeld in dunne streepjes. Ook de logo's van de club en Hummel staan op de broekjes. De kousen van het thuistenue zijn wit met blauwe chevrons en een blauwe band aan de bovenkant. Alle tenues van Hummel zijn dit seizoen geproduceerd middels de ZeroH2O technologie, waarbij er 50% minder water is gebruikt om de tenues te produceren. Bovendien bevatten de Everton tenues de zogenaamde Dry Dye technologie, welke zorgt voor een nog betere afvoer van vocht en voor ventilatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Everton voetbalshirts 2020-2021, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Richarlison, Moise Kean, Gomes, Keane, Mina, Gordon, Iwobi en nog meer spelers. Check ook het Everton uitshirt 2020-2021. 

Everton voetbalshirt kopen

Het nieuwe Everton voetbalshirt voor 2020-2021 van Hummel kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het voetbalshirt is voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) € 69,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152 en 164) € 59,95. In deze winkels kun je het nieuwe tenue van The Toffees ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het shirt hebben. Directe levering! 

Bestel je Everton tenue in deze winkel!

of deze WINKEL (inclusief goedkope t-shirts en officiële bedrukking)

Everton thuistenue 2020-2021