11 augustus 2022

Everton derde wedstrijdshirt 2022-2023

Everton heeft in samenwerking met kledingsponsor Hummel het nieuwe alternatieve uitshirt voor het seizoen 2022-2023 officieel gelanceerd. In dit nieuwe tenue speelt Everton haar wedstrijden in de Premier League, FA Cup en League Cup en hopen ‘’The Toffees’’ het afgelopen seizoen snel te kunnen vergeten. Manager van Everton is de legendarische middenvelder Frank Lampard en hij hoopt in dit nieuwe shirt een onvergetelijk seizoen te kunnen neerzetten. Dit nieuwe tricot wordt voor het eerst gedragen in de wedstrijd tegen Aston Villa. Check de details van het nieuwe derde wedstrijdshirt hieronder!

Everton FC derde wedstrijdshirt 2022-2023

Het Deense sportmerk Hummel heeft met een schitterend design het derde wedstrijdshirt van Everton gelanceerd. De basiskleur van het nieuwe shirt is geel en heeft blauwe details. Deze blauwe kleur komt terug in ronde hals waarmee het shirt is uitgerust, ook in de bekende Hummel chevrons op de schouders van het shirt en in een print van torens aan de rechterkant van het shirt welke steeds kleiner wordt tot aan linksonder. Deze toren komt later in het tenue ook nog terug. Het logo van Hummel staat op de rechterborst en is ook blauw van kleur. Op de linkerborst, waar normaal het clublogo staat, is bij dit tenue de Prince Rupert’s Tower geplaatst in het blauw. Deze toren stond ook op het uitshirt van Everton in het begin van de jaren 90. Daar is de inspiratie voor dit shirt dan ook vandaan gehaald. Op de achterkant van het shirt staan de initialen van de club uit Liverpool. EFC staat geschreven in een zeer klassiek lettertype. Een modern ontwerp van Hummel voor het alternatieve uitshirt van Everton, wat ons betreft is dit design zeer geslaagd. Het nieuwe alternatieve uittenue van Everton wordt gecompleteerd door een gele broek, met aan de zijkant een blauwe taping en chevrons van de Deense kledingsponsor en gele kousen met vele blauwe details bij zowel de voet, als de bovenkant van de sok. Check hieronder nog meer foto’s van het nieuwe tenue van Everton voor het seizoen 2022-2023

Everton voetbalshirts bestellen

Het nieuwe Everton alternatieve uitshirt ontworpen door Hummel is vanaf deze maand te bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het shirt is voor volwassenen (Maten S, M, L, XL en XXL) € 74,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) € 64,95. In deze winkels is het ook mogelijk om het shirt van Everton te laten bedrukken met je eigen naam en rugnummer. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Everton tenue in DEZE WINKEL

Of in DEZE SHOP