2 juli 2022

Everton thuisshirt 2022-2023

Everton en Hummel hebben vandaag het nieuwe Everton FC thuisshirt 2022-2023 gepresenteerd. In dit tenue spelen ''The Toffees'' de Premier League, FA Cup en League Cup thuiswedstrijden in Goodison Park gedurende 2022-2023. Ook dit seizoen is Hummel weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de Everton tenues. Het Deense sportmerk is sinds medio 2020 de kledingsponsor van de van manager Frank Lampard. Stake is vanaf dit seizoen de shirtsponsor van Everton.

Everton thuis shirt en tenue 2022-2023

Het Everton FC thuisshirt 2022-2023 is dit jaar geïnspireerd door de Prince Rupert's Tower, welke onderdeel is van het clublogo. De toren ligt in de wijk Everton en is het oudste bestaande gebouw van de wijk. Het Everton thuisshirt 202-2023 is natuurlijk blauw en bevat een all-over print van de contouren van de Prince Rupert's Tower. Dit patroon is in het voetbalshirt gedrukt en komt nog meer tot uiting wanneer Everton avondwedstrijden speelt en de de lichten van Goodison Park op het voetbalshirt schijnen. Daarnaast is het Everton thuistenue dit seizoen uitgerust met witte accenten. De ronde hals bevat een witte band en ook de zijkanten van het voetbalshirt zijn uitgerust met een wit vlak. Op iedere schouder staan dit jaar twee chevrons. Dit zijn de trademark tekens van Hummel. In de nek op de achterzijde van het Everton thuisshirt is ook weer een graphic van de toren verwerkt. De rechterborst bevat het logo van Hummel en de linkerborst de badge van de club. Stake.com versiert het midden van het Everton voetbalshirt. Het Everton thuistenue wordt dit jaar compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten blauwe chevrons. Op de broekjes staan ook de logo's van Hummel en de club. De kousen zijn wit met een blauwe band aan de bovenkant blauwe chevrons.

Het nieuwe Everton FC keepersshirt 2022-2023 is groen en bevat een all-over print van zwarte golven, geïnspireerd door de bijnaam van Everton: Toffees. Ook dit voetbalshirt bevat een ronde hals en de logo's staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het Everton logo op het keeperstenue betreft een monochroom logo. Dit logo heeft niet de gebruikelijke kleuren, maar is in stijl van de kleuren van het tenue, in dit geval zwart/wit.

De Everton tenues zijn, zoals alle tenues van Hummel, uitgerust met de Eco8 technologie. Voor ieder voetbalshirt is gerecycled polyester gebruikt, afkomstig uit acht plastic waterflessen. Bij het productieproces is een minieme hoeveelheid water gebruikt. De tenues bevatten bovendien een speciale technologie, welke zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het Hummel Everton thuisshirt 2022-2023, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Alli, Gordon, Calvert-Lewin, Iwobi, Branthwaite, Rondón, Allan en nog meer spelers.

Everton thuisshirt kopen

Het Hummel Everton thuisshirt 2022-2023 kun je vanaf deze maand bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het voetbalshirt is voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) € 64,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152 en 164) € 49,95. In deze winkels kun je het nieuwe tenue van The Toffees ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt. Directe levering! 

Bestel je Everton tenue in deze winkel!

of deze WINKEL (inclusief goedkope t-shirts en officiële bedrukking)

Everton thuisshirt 2022-2023

Everton thuisshirt 2022-2023

Everton thuisshirt 2022-2023

Everton keepersshirt 2022-2023